EXCLUSIV PAPARAZZI. Doinița Oancea, iubire adolescentină în parcare. Sărutul care topește supărarea

spot_img

N-au mers prea bine lucrurile pentru Doința Oancea în ultima vreme, pe plan sentimental cel puțin. Dar acum ghinionul pare că s-a spart. Actrița a fost suprinsă într-o parcare, ziua în amiaza mare, puțin bosumflată, dar apoi cu foc sărutată! 

La final de aprilie anul trecut, Doinița Oancea mărturisea public că bărbatul cu care își petrecuse ultimii șase ani – și care îi dăruise și inelul de logodnă – nu mai face parte din viața ei. N-au existat amănunte, separarea s-a făcut discret însă se pare că diferența majoră între firile lor – Adrian era un pictor cam introvertit, față de exuberanta Doinița – a făcut ca lucrurile să nu mai meargă deloc.

Prima încercare n-a fost cu noroc  

Tot anul trecut, cam pe vremea asta, actrița făcea o primă încercare de a și reconstrui viața și ieșea cu un alt bărbat.

Deși s-au ținut de braț pe stradă, au fost la un restaurant să ia pranzul, ba a existat și un sărut, Doinița a negat că ar exista o relație între ea și respectivul tânăr și a susținut că ar fi vorba doar despre ”un vechi prieten cu care s-a reîntâlnit”

E drept, în perioada următoare cei doi nu au mai fost văzuți împreună, dar actrița nici că a mai apărut cu vreun alt bărbat.

Doinița Oancea, iubire adolescentină în parcare la mall, ziua în amiaza mare

Iar acum, când paparazzi au surprins-o în parcarea unui mall din Capitală în compania unuia, Doinița era …cam supărată. Adică, nu e de la început supărată, dar bărbatul face (sau nu face) ceva și asta o necăjește pe actriță.

Mai întâi, ea îl așteaptă în mașină, în parcare. Destul, că fumează îngândurată. Când într-un final el apare, venind din mall, ea iese repede din mașină, deschide portiera din dreapta, extrage o pungă de hârtie și i-o înmânează. Dar el îi spune ceva care pare să o enerveze și actrița se bosuflă vizibil.

Ba se duce și își ia repede o țigară, pe care e gata-gata să o aprindă invers. Dar, cumva, tânărul reușește să o împace și ea îl îmbrățișează. Mai stau puțin de vorbă, ea e tot supărată și…. și urmează sărutul de împăcare!

Într-un final, Doinița pleacă, iar bărbatul se întoarce în mall.

Sperăm ca data viitoare să-i vedem poate chiar ținându-se de mână. Paparazzi spun că ar ieși niște poze tare frumoase, că le sta bine împreună!

 

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.