Elena Udrea într-o ținută de „doar” 1.500 de euro în parc, cu fetița ei FOTO – VIDEO

Ca fetele! Așa au ieșit Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria, în parcul Herăstrău. Fostul ministru al Turismului a radiat de fericire în preajma fiicei sale și i-a făcut acesteia toate poftele.

Elena Udrea, 47 de ani, și fiica sa, Eva Maria, care în toamna aceasta împlinește trei ani, au fost surprinse recent în zona de nord a Capitalei, în parcul Herăstrău.

Fosta blondă de la Cotroceni a venit împreună cu fetița sa într-o luxoasă limuzină neagră, condusă de șoferul personal. Cele două au coborât doar după ce acesta din urmă s-a asigurat că pot face acest lucru în siguranță și le-a deschis portiera mașinii.

Ținută neobișnuită pentru o vizită în parc

Elena Udrea a atras atenția nu doar datorită mașinii luxoase, ci și pentru că ținuta ei e destul de neobișnuită pentru ieșirile în parc: purta sandale Gucci cu toc (630 euro), un top Balmain (470 euro) și ochelari de soare care costă alte câteva sute de euro. Cu toate astea, este poate pentru prima oară când o vedem pe fosta blondă de la Cotroceni fără bijuterii scumpe, fără un ceas scump sau o geantă de brand, așa cum ne-a obișnuit.

Primul loc în care au poposit cele două a fost un carusel în care cea mică s-a dat, ajutată de mama ei. Elena Udrea a ținut să imortalizeze momentul și a filmat totul, spre satisfacția micuței.

După o plimbare de câteva minute pe aleile parcului, Eva Maria și Elena Udrea s-au oprit la un alt loc de joacă, acolo unde micuța ”s-a dat” într-o mașinuță.

Cum orice ieșire în parc înseamnă pentru cei mici și o pauză de dulce, Elena Udrea i-a luat micuței o vată de zahăr pe băț, pe care cea mică a savurat-o sub privirile admirative ale mamei. În tot acest timp, Elena Udrea, care radia de fericire că petrece timp alături de fiica sa, făcea baloane de săpun pe care Eva le urmărea fascinată cum zboară prin aer.

Elena Udrea a devenit mamă în toamna anului 2018, la aproximativ zece mii de kilometri distanță, în Costa Rica. Fostul ministru a Turismului a născut-o pe Eva Maria înainte de termen, dar micuța a primit nota 10 din partea medicilor.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.