PAPARAZZI

EXCLUSIV Dinu Gheorghe, cunoscut drept Dinu Vamă, accident auto în București după ce nu a acordat prioritate! Ambele mașini au fost avariate VIDEO PAPARAZZI

EXCLUSIV Dinu Gheorghe cunoscut drept Dinu Vamă accident auto în București după ce nu a acordat prioritate Ambele mașini au fost avariate VIDEO PAPARAZZI
sursa foto: Mediaflux.ro

Fostul șef al lui Dinamo și Rapid, Dinu Gheorghe, unul dintre cele mai importante personalități din fotbalul românesc, cunoscut și drept Dinu „Vamă”, a fost implicat, zilele trecute, într-un accident auto care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. A fost vorba de o tamponare cu mașina unei alte participante la trafic, totul terminându-se cu o amiabilă și fără intervenția poliției.

Totuși, din imagini realizate de paparazzi Mediaflux, totul s-a lăsat cu o sperietură strașnică și de o parte și de cealaltă, mai ales că Dinu Gheorghe a fost cel vinovat, după ce nu a acordat prioritate atunci când a intrat pe strada Mircea Eliade din zona Floreasca cu bolidul său marca BMW. Ambele mașini au fost avariate, dar nu foarte grav. Cum s-a petrecut totul vedeți în rândurile de mai jos.

Dinu Gheorghe, implicat într-un accident auto în București

Accidentul auto provocat de Dinu Gheorghe, cunoscut drept Dinu Vamă, după ce în trecut a muncit, înainte de a intra în fotbal și la Autoritatea Vamală, timp de șapte ani, asta înainte de Revoluție, a avut loc vineri pe la prânz în zona Floreasca din București, mai exact pe strada Mircea Eliade, aproape de Parcul Bordei, o zonă des frecventată de acesta.

Se pare că fostul șef al lui Dinamo, Rapid, FC Brașov sau Astra Giurgiu nu  acordat prioritate și a intrat într-un SUV roșu condus de o doamnă. Ulterior, a parcat mașina în fața ei și a început să verifice, alături de aceasta, pagubele de la cele două mașini. Fiind vorba de tamponare ușoară cei doi au ales să nu sune la poliție și să aleagă varianta unei constatări amiabile. Bolidul său de lux s-a ales cu un far spart, iar mașina persoanei lovite cu partea laterală șifonată.

Atât el, cât și femeia respectivă au fost vizibil speriați de cele întâmplate, acest lucru fiind vizibil pe chipurile lor surprinse de paparazzi Mediaflux.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav și totul s-a terminat cu bine, cei doi implicați în accident plecând pe propriile roți de la fața locului, lăsând practic firmele de asigurări să rezolve pagubele produse celor două mașini, ambele de lux.

Dinu Gheorghe, implicat într-un accident auto
sursa foto: Mediaflux.ro
Dinu Gheorghe, implicat într-un accident auto
sursa foto: Mediaflux.ro

Puteți vedea mai jos mai multe imagini din cadrul acestui incident auto.

Dinu Gheorghe a renunțat la fotbal

După cum se știe deja, din momentul în care a renunțat la fotbal, Dinu Gheorghe își mai folosește cunoștințele fotbalistice să joace la pariuri sportive, fiind văzut destul de des la o agenție sportivă din zona respectivă, lăsând uneori mașina pe avarii, blocând o bandă de mers, pentru a pune un bilet la pariuri.

Totuși, de-a lungul ultimelor două decenii, Dinu Gheorghe s-a consacrat ca fiind unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc. El a condus cluburi ca Rapid, FC Brașov, Astra Giurgiu, Dinamo, ASA Târgu Mureș sau Dunărea Călărași.

De unde i se trage porecla de Dinu Vamă

În perioada 2000 – 2003, Dinu Gheorghe a condus Direcția Generală a Vămilor. În trecut, Dinu Gheorghe a povestit de unde s-a ales cu celebra poreclă de Dinu Vamă. Surprinzător sau nu, aceasta i-a provenit chiar de la slujba la vamă pe care a avut-o înainte de revoluție.

„Pe vremea aceea nu existau contrabandiști în România, până în 1989. Era un control de rutină, niște reguli, niște taxe, nu era vama de azi sau cea de după 1990. Nu era simplu, am lucrat șapte ani de zile în schimburi, 12 cu 24. Eram șef de tură la vamă, nimic altceva…Dacă vă gândiți la dosare CNSAS (Consiliul Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii), nu am fost implicat deloc în activitatea asta”, a spus Dinu Gheorghe în cadrul unui interviu.

Mai mult, tot în perioada respectivă era coleg de cameră și apropiat cu Tudor Postelnicu, șeful Securității din acea vreme.

„Am locuit în aceeași casă vreo doi ani. Ne lega Dinamo foarte tare și eram în relații bune. Un moment frumos s-a petrecut în 1989, toamna. A fost victoria cu 3-0 din Ghencea, eram la oficială, m-am ridicat în picioare și le-am zis: Plecați acasă, că vine finalul… Sigur, eu mă gândeam la meci, nu la altceva… M-au scos cu Miliția, m-au dus până acasă, dar nu mai știau cum să fugă când au vazut unde stau, cu cine stau.

Am vorbit cu Postelnicu de câteva ori. După un meci, 3-3 în Ghencea, gol anulat Cămătaru, am fost mai vocal la TV. Când a venit acasă, el m-a rugat să fiu mai prudent, mi-a zis că 3-3 e scor echitabil. L-am vazut foarte rar, aveam grijă să nu ne intersectăm”, a mai spus Dinu Gheorghe.

Ulterior, a devenit un personaj important în fotbalul românesc și a condus cluburi ca Rapid, FC Brașov, Astra Giurgiu, Dinamo, ASA Târgu Mureș sau Dunărea Călărași.

[email protected] - Claudiu Popa este jurnalist, fotograf și țăran în timpul liber. Cochetează cu presa încă din liceu, când a scris la ziarele Informația Prahovei sau Actualitatea Prahoveană. ... vezi toate articolele