EXCLUSIV

EXCLUSIV! Livia ex-Bordea, prima reacție după apariția imaginilor în care se sărută cu Spike. „Nu e bine!”

EXCLUSIV Livia ex-Bordea prima reacție după apariția imaginilor în care se sărută cu Spike. Nu e bine
SURSĂ FOTO: MEDIAFLUX

Livia ex-Bordea, fosta soție a juratului iUmor, a preferat de-a lungul timpului să se păstreze în umbra jumătății sale celebre.

Despre ea publicul a aflat, inițial, că este femeia frumoasă pentru care Cătălin Bordea ar fi capabil să mute munți, doar ca să o vadă fericită. Apoi, tot ea a fost doamna pentru care, în plin sezon „America Express”, Bordea a plâns în hohote de dor.

Livia ex-Bodea: „Nu e bine!”

Livia ex-Bodea
SURSĂ FOTO: CANCAN

Iată, o poveste de amor despre care oricine ar fi putut să spună că este potrivită a fi trecută în manualele de „AȘA DA, ÎN IUBIRE”. Șocul cel mare, pentru fanii comediantului și nu numai, a venit în momentul în care, după finalizarea show-ului difuzat de Antena 1, s-a aflat că Livia și Cătălin Bordea divorțează. Din acel moment, prin fața ochilor cititorilor, dar și ai lor, au curs povești întregi care surprindeau imagini, apreciau situații, prevesteau momente și dădeau ca sigure motive.

Livia ex-Bodea
SURSĂ FOTO: ANTENA 1

Livia Bordea, inițial, a decis să-și suspende orice activitate în social media și a refuzat categoric să ofere declarații care să facă referire la acest subiect, iar apoi, ușor, ușor, a început să revină în actualitate, desigur, cu discreția deja obișnuită.

În momentul în care apele păreau că s-au liniștit, iată, explodează o nouă bombă care o are ca și subiect principal. Paparazzi cancan.ro au publicat o serie de imagini în care bruneta apare sărutându-se cu rapperul Spike, Paul Mărăcine, artist din a cărui echipă de producție face parte, bun prieten cu fostul ei soț, Cătălin Bordea.

Livia ex-Bodea
SURSĂ FOTO: CANCAN

Desigur că valurile s-au format din nou, povestea trecută a început să fie din nou rostogolită, iar supoziții au început să fie formulate.

Ce are, însă, Livia ex-Bordea de spus pe marginea acestui subiect, au reușit să afle jurnaliștii Mediaflux.ro, care au contactat-o în cursul acestei dimineți, la mai puțin de 24 de ore după ce au apărut imaginile cu ea, sărutându-se cu Spike. Întrebată ce are de comentat și cum se simte femeia Livia, în aceste zile, când viața îi este din nou pusă pe tapet, bruneta s-a rezumat la a spune doar că:

„Îmi pare tare rău, dar nu am ce să spun. Livia nu e bine. Atât! Mulțumesc!”.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri