EXCLUSIV MEDIAFLUX: Lupu Rednic, cântăreț de muzică populară, victimă a unui accident auto petrecut în București | VIDEO&FOTO

spot_img

În urmă cu doar câteva minute, Lupu Rednic, îndrăgitul cântăreț de muzică populară, a fost victima unui accident de circulație petrecut în zona de nord a Capitalei, aproape de Șoseaua Nordului.

Artistul se afla la volanul mașinii personale, un BMX X6, ultimul model care costă peste 100.000 de euro. Cântărețul a vrut să evite coliziunea cu o mașină care risca să-l lovească și din cauza faptului că a virat brusc din volan a fost aruncat în stâlp.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Corina Caragea nu s-a îngrășat deloc în concediu. Privește-o în fotografiile realizate de paparazzi Mediaflux.ro

La fața locului au ajuns rapid oamenii legii, dar și soția artistului, Cornelia Rednic, a cărei stare de spirit era vizibil deteriorată, lucru absolut normal în astfel de situații.

„Dintr-o greșeală. Venea spre mine, am virat puțin ca să nu se urce pe mine și m-a aruncat aici. Omul a plecat. Sunt bine. Asta e!”, le-a declarat cântărețul jurnaliștilor Mediaflux.ro.

EXCLUSIV MEDIAFLUX: Lupu Rednic, cântăreț de muzică populară, victimă a unui accident auto petrecut în urmă cu doar câteva minute în București

 

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cuplurile cele mai apreciate din showbiz. Cei doi fac echipă și acasă, dar și pe scenă.

S-au cunoscut în urmă cu aproximativ 30 de ani și sunt căsătoriți de 27 de ani!

„Am fost o fată năzdravana, singură la părinţi. S-au înţeles totdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut până la vârsta de cinci ani. Când eram mică, nu mi-am dorit să fiu cântăreaţă. (…). Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului.”, povestea artista cu ceva timp în urmă.

 

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.