Corina Caragea nu s-a îngrășat deloc în concediu. Privește-o în fotografiile realizate de paparazzi Mediaflux.ro

spot_img

Nu știm cum reușește, dar Corina Caragea se menține în aceeași formă de ani de zile, fie că „mănâncă” în vacanță, fie că o face la serviciu. E posibil să vorbim despre un bagaj genetic prietenos din punctul de vedere al kilogramelor sau de o conduită alimentară și sportivă temeinică, însă o să discutăm și despre acest lucru mai târziu pentru că ne-am documentat.

În primul rând propunem să dăm Cezarului ce este al Cezarului și pentru asta să ne „ajutăm” de fotografiile pe care le-au realizat paparazzi mediaflux.ro în urmă cu doar câteva zile, fix când bruneta s-a întors din concediul petrecut în Spania.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Andreea Esca a cam pierdut lupta cu kilogramele în plus | VIDEO PAPARAZZI

Corina Caragea nu s-a îngrășat deloc în concediu. Privește-o în fotografiile realizate de paparazzi Mediaflux.ro

Îmbrăcată într-un costum casual albastru și cu o poșetă de mici dimensiuni, ținută care o păstra în continuare în vibe-ul acela de mare și soare, Corina Caragea a poposit în zona Dorobanți, la un salon de întreținere unghii, pentru o ședință de relaxare și înfrumusețare pentru că, știm deja, Corina Caragea este extrem de atentă la felul în care arată.

În momentul în care și-a terminat treaba, blițul aparatului de fotografiat nu a iertat-o, din contră a reușit foarte frumos să-i pună în valoare silueta care nu a suferit deloc modificări în vacanță.

Privește-o în fotografiile realizate de paparazzi mediaflux.ro. Nu-i așa că avem dreptate?

Cum se întreține Corina Caragea?

Vorbeam mai devreme despre faptul că, în cazul Corinei Caragea ne gândim că secretul siluetei ar putea fi un context genetic prietenos, însă vedeta Pro TV mai povestea că este vorba despre… moderație. Vedeta TV mănâncă orice, nu-și refuză vreun aliment, însă are grijă cum și când le consumă, în funcție de cât sunt de periculoase pentru siluetă.

„Cred că ești ceea ce mănânci, așadar am grijă ce mănânc, nu țin însă o dietă. Păstrez un echilibru în alimentație și nu îmi refuz nimic. Rar beau sucuri sau băuturi acidulate, rar mănânc prăjeli și rar înseamnă rar, nu niciodată. Nu exagerez, nu mănânc haotic. Cred în cei 2 litri de apă pe zi. Beau apă cât pot de des. Apa ne este atât de la îndemână și atât de importantă pentru organism.”, declara Corina Caragea pentru perfecte.ro.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.