PAPARAZZI

PAPARAZZI. Ce-au făcut frații Tate imediat după ce au ieșit din sala de judecată. ”Prizonieri în România”, pe fițe și pe relaxare! FOTO & VIDEO

PAPARAZZI. Ce-au făcut frații Tate imediat după ce au ieșit din sala de judecată. Prizonieri în România pe fițe și pe relaxare FOTO  VIDEO
Foto: MediaFlux

Paparazzi MediaFlux au ce-au făcut frații Tate imediat după ce au ieșit din sala de judecată. Pe 16 noiembrie a avut loc prima înfățișare, după 5 luni, în procesul în care britanicii sunt judecați pentru constituire de grup infracțional, trafic de persoane și viol, ori complicitate.

La finalul lunii septembrie, Tristan și Andrew Tate au scăpat de interdicția de a părăsi Bucureștiul și județul Ilfov, dar nu și România.

Ce-au făcut frații Tate imediat după ce au ieșit din sala de judecată. Masa la Osho

Pe 16 noiembrie a avut loc primul termen important în procesul de trafic de persoane și viol intentat împotriva fraților Andrew și Tristan Tate și complicelor acestora, Georgiana Naghel și Luana Radu, din camera preliminară.

În această fază, judecătorul verifică competența și legalitatea sesizării instanței, precum și legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de către organele de urmărire penală. Frații Tate și complicele lor pot, așadar, au putut contesta, prin avocați, probele din dosar. Aceștia au avut la dispoziție 5 luni pentru a se pregăti pentru termenul de pe 16.

Și probabil au considerat că au fost bine pregătiți, atât timp cât imediat după ce au ieșit de la proces, au iesit relaxați în oraș.

Andrew și Tristan Tate au mers la cunoscutul restaurant Osho din Floreasca, să ia prânzul, masă care s-a prelungit o vreme cu discuțiile dintre cei doi. Britanicii au părut că o vreme au discuții serioase, poate referitoare la proces, dar apoi atmosfera s-a destins și cei doi au continuat să mănânce și să bea relaxați.

Pentru ce sunt judecați

În ultimele 5 luni, Andrew și Tristan Tate nu au stat departe de instanță, însă aceștia s-au prezentat în fața unor judecători care au analizat măsurile preventive (arestul la domiciliu, urmat de controlul judiciar și interdicția de a părăsi țara) și cele asigurătorii, cum ar fi sechestrul pe bunuri.

Pe 20 iunie 2023, cei doi frați, precum și Georgiana Naghel și Luana Radu, complicele lor, au fost trimiși în judecată.

Infracțiunile pentru care sunt judecați:  constituire a unui grup infracțional organizat;  trafic de persoane în formă continuată (față de fiecare inculpat în parte au fost reținute astfel: patru acte materiale, trei acte materiale, şase acte materiale și, respectiv, cinci acte materiale raportat la numărul de persoane vătămate);  viol în formă continuată (două acte materiale);  acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice;  instigare la lovire sau alte violențe;  lovire sau alte violențe.

Averea confiscată de procurori

În garajul procurorilor, spun surse judiciare, se află o colecție impresionantă de mașini care aparțin fraților Tate.

Sub sechestru sunt puse trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, în valoare totală de peste 3 milioane de euro.

Numai mașina Rolls Royce, ridicată de autorități, costă în jur de 360 mii de euro.Acum milionarii vor cu orice preț să le recupereze.

Sub sigiliu sunt plasate și zece imobile, case și terenuri pe care le dețin milionarii britanici pe raza județului Ilfov. Toate ar urma să fie scoase la licitație dacă ei vor fi condamnați definitiv și se stabilește că nu au bani cu care să plătească despăgubirile către părțile vătămate din dosar.

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele
Parteneri
Ce trebuie să faci dacă magazinul refuză să îți returneze garanția de 50 de bani pentru PET-uri.
Ce trebuie să faci dacă magazinul refuză să îți returneze garanția de 50 de bani...
Cum poți verifica vechimea în muncă și contribuțiile plătite pentru pensie. Trebuie să urmezi acești pași
Cum poți verifica vechimea în muncă și contribuțiile plătite pentru pensie. Trebuie să urmezi acești...
FT: NATO are doar 5% din apărarea aeriană necesară pentru a proteja flancul estic
FT: NATO are doar 5% din apărarea aeriană necesară pentru a proteja flancul estic
Băutura adorată de români al cărei preț va exploda. Un simplu pahar va fi considerat un adevărat lux
Băutura adorată de români al cărei preț va exploda. Un simplu pahar va fi considerat...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul...
Orașul din România unde un apartament cu 3 camere se vinde cu 12.000 de euro. E complet mobilat și utilat și are și două balcoane
Orașul din România unde un apartament cu 3 camere se vinde cu 12.000 de euro....
BREAKING Banca Transilvania a anunţat oficial că a cumpărat BRD Pensii. Cea mai mare bancă din România intră astfel pe segmentul de pensii private obligatorii Pilon II
BREAKING Banca Transilvania a anunţat oficial că a cumpărat BRD Pensii. Cea mai mare bancă...
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care, alături de soţul ei, a reuşit să ajungă de la un magazin deschis în anii '90 la 120 de magazine şi afaceri de sunte de milioane de lei
Cine este femeia din Râmnicu Vâlcea care, alături de soţul ei, a reuşit să ajungă...
Dumnezeule! Kate, VĂZUTĂ în public în timpul tratamentului pentru cancer! Fotografia cu Prinţesa de Wales de care toţi vorbesc
Dumnezeule! Kate, VĂZUTĂ în public în timpul tratamentului pentru cancer! Fotografia cu Prinţesa de Wales...
UE a dat ordin. Intră în vigoare peste tot din 1 iulie. România n-are de ales
UE a dat ordin. Intră în vigoare peste tot din 1 iulie. România n-are de...
Vremea devine insuportabilă. Temperaturi de speriat în România
Vremea devine insuportabilă. Temperaturi de speriat în România
Un robot rezolvă un cub Rubik într-un timp record de 0,305 secunde
Un robot rezolvă un cub Rubik într-un timp record de 0,305 secunde
Revine epoca războiului: Cea mai mare ţară europeană care vrea să reintroducă serviciul militar obligatoriu pentru tineri. ”Lumea e din ce în ce mai nesigură”
Revine epoca războiului: Cea mai mare ţară europeană care vrea să reintroducă serviciul militar obligatoriu...
Povestea unui miliardar şi a imperiului armelor creat de el, pe care războiul l-a transformat dintr-un paria al afacerilor într-un erou şi mare câştigător
Povestea unui miliardar şi a imperiului armelor creat de el, pe care războiul l-a transformat...
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la PRIMA lor întâlnire. Poza rară care a scăpat pe net...
Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la PRIMA lor întâlnire. Poza rară care a...