PAPARAZZI

Exclusiv paparazzi: Eveniment ULTRA-SECRET în România: Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ai planetei, petrecere de Halloween la Bran. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat deja azi-noapte pe aeroportul Otopeni

Exclusiv paparazzi Eveniment ULTRA-SECRET în România Cel mai bogat om din lume Elon Musk Angelina Jolie și alți miliardari ai planetei petrecere de Halloween la Bran. Peter Thiel fondatorul PayPal a aterizat deja azi-noapte pe aeroportul Otopeni

În exclusivitate, MediaFlux a obținut informații și imagini de excepție de la ceea ce poate fi numit nu evenimentul anului, ci al ultimilor cel puțin 30 de ani în România. Potrivit surselor noastre, Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de Angelina Jolie și de alți mega-miliardari, ar petrece Halloween-ul la Castelul Bran. Prieten de 20 de ani cu Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, a ajuns deja la București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Pe listă se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

UPDATE 3: Paparazzi MediaFlux au imagini cu Peter Thiel, fondatorul PayPal și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen în elicopter spre petrecerea lui Musk de la Bran

UPDATE 2: Oaspeții, cei mai bogați oameni din lume și vedete de la Hollywood, sunt duși cu elicopterele de la București la Bran. Actrița Julia Sandstrom din Chick Fight e printre invitați: IMAGINI EXCLUSIVE!!! 

UPDATE 1: MediaFlux a aflat detalii despre ce se va întâmpla la petrecere: MUSK a angajat special un regizor pentru DRACULA EXPERIENCE

O parte a grupului a ajuns în România la bordul unui privat-jet, care a aterizat pe aeroportul Otopeni azi noapte în jurul orei 03:00, ora României. Cel mai bogat om din lume, fondatorul Tesla și Space X, multi miliardarul Thiel, fondatorul PayPal frumoasa Jolie – pentru care Musk are o mai veche pasiune – și alți super-miliardari ai planetei ar urma să petreacă, potrivit informațiilor MediaFlux, sărbătoarea de Halloween la Castelul Bran, aflat în proprietatea arhiducelui Dominic von Habsburg. Alte aproximativ 40 – 50 de persoane extrem de importante se vor afla, de asemenea, la Bran în acest weekend.

De la aeroport, la hotel cu Mercedes S cu geamuri fumurii

Magnații americani au fost preluați de la salonul oficial al aeroportului, cu maximă discreție, de un Mercedes S și mai multe dubițe Mercedes Vito care i-au transportat la un hotel de lux din centrul Capitalei, acolo unde paparazzi MediaFlux au obținut și primele imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei, apropiați ai lui Musk.

Unul dintre miliardarii care apar în imagini este Peter Thiel, fondatorul PayPal și primul investitor extern în Facebook. A făcut parte din echipa fostului președinte Donald Trump. În mai 2022, Thiel avea o avere în valoare netă estimată de 7,19 miliarde de dolari și se afla pe locul 297 în indicele miliardarilor Bloomberg.

Alături de el, în imagini, apare un alt magnat, Matt Danzeisen, care este partenerul lui de viață.

Matt Danzeisen, soțul lui Thiel

Om de afaceri, investitor și expert financiar american de succes, este cunoscut în primul rând ca soțul lui Peter Thiel.

Cuplul este căsătorit din 2017, dar în ciuda faptului că sunt împreună atât de mult timp, în mass-media se cunosc foarte puține lucruri despre viața lui Matt.

Matt Danzeisen lucrează pentru Peter Thiel la compania sa, Thiel Capital, ca administrator de portofoliu. Ei bine, compania care se află în San Francisco se concentrează în primul rând pe furnizarea de sprijin strategic și operațional organizațiilor aflate sub controlul lui Thiel.

În afară de toate acestea, există și informații că Matt a investit și în companii FinTech, dar detaliile exacte nu au fost dezvăluite.

Relația plină de suișuri și coborâșuri dintre Peter Thiel și Elon Musk

Miliardarul american Peter Thiel, investitor în Silicon Valley şi membru al echipei lui Donald Trump este, de asemenea, și co-fondator al Paypal. Thiel s-a născut în Frankfurt, Germania, în familia inginerului mecanic Klaus Thiel şi a Susannei Thiel. S-a mutat în Statele Unite ale Americii împreună cu familia la vârsta de un an şi a crescut în Foster City, în California. A studiat filosofia secolului XX la Universitatea Stanford. A absolvit în 1989, iar ulterior a studiat şi în cadrul unui program doctoral la Şcoala de Drept Stanford, până în 1992.

A fondat sistemul de plăţi online PayPal în 1998, împreună cu Max Levchin. Compania a fuzionat ulterior cu X.com, condusă atunci de Elon Musk şi a devenit companie publică la data de 15 februarie 2002. În cursul aceluiaşi an, a fost preluată de eBay pentru 1,5 miliarde de dolari.

Cofondatorul PayPal și probabil cel mai de succes capitalist de risc din Silicon Valley consideră că are misiunea de a schimba lumea prin tehnologie și de a găsi un remediu pentru moarte.

Peter Thiel și Elon Musk au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri pe măsură ce averile lor au crescut cu miliarde de dolari, scrie Business Insider. Iată câteva momente:

  • O sursă care îi cunoaște pe ambii bărbați afirmă că Musk crede că Thiel este un sociopat și că Thiel îl consideră pe Musk un șarlatan.
  • Musk a avut un accident de mașină cu McLaren-ul său în valoare de un milion de dolari în timp ce Thiel se afla pe scaunul din dreapta.
  • Musk spune că Thiel a refuzat să investească în Tesla din cauza scepticismului său vizavi de schimbările climatice.
  • Thiel a avut un rol important în succesul SpaceX. Investiția sa de 20 de milioane de dolari a ajutat la menținerea SpaceX pe linia de plutire după o a treia lansare nereușită în 2008. O lună mai târziu o rachetă a SpaceX ajungea pe orbită.

Presa a scris în 2017 că Elon Musk a avut o idilă cu Angelina Jolie

Prezentă și ea pe lista de invitați, actrița Angelina Jolie ar fi avut o relație, în anul 2017, cu miliardarul Elon Musk, deși au fost foarte atenți să nu se afle acest lucru, a scris bloggerița Janet Charlton pe site-ul său, informație preluată de tabloidul elvețian Blick, citat de Agerpres.

Musk și Angelina se cunosc de mai mulți ani pentru că au lucrat împreună la proiecte umanitare, conform sursei citate.

Sergey Brin, fondatorul Google, petrece Halloween la Bran

Printre invitați se află și Sergey Brin, magnatul american de origine rusă, fondator al Google împreună cu Larry Page. Brin a fost președintele companiei-mamă a Google, Alphabet Inc., până când a renunțat la 3 decembrie 2019. El și Page au rămas la Alphabet ca și co-fondatori, acționari de control, membri ai consiliului de administrație și angajați. Din octombrie 2022, Brin este a opta cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de 95 de miliarde de dolari, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

Brin și Musk, printre cei mai faimoși antreprenori ai națiunii, sunt prieteni de multă vreme. Brin a fost cel care i-a oferit lui Musk aproximativ 500.000 de dolari pentru Tesla în timpul crizei financiare din 2008, când compania se străduia să crească producția. Iar în 2015, Musk i-a oferit lui Brin unul dintre primele vehicule utilitare sport complet electrice de la Tesla.

În vara acestui an, au existat zvonuri despre o presupusă relație a lui Elon Musk cu Nicole Shanahan, soția prietenului său Brin, informații pe care Musk le-a negat.

Proprietarul castelului Bran, Dominic von Habsburg, nu agreează asocierea cu Dracula

Castelul Bran, construit pentru prima dată de cavalerii teutoni în 1377 pentru a proteja Kronstadt (Brașov) de atacurile otomane, a devenit un post cheie de pază la trecătoarea Carpaților pentru stăpânirea Imperiului Austro-Ungar asupra Transilvaniei.

Dăruit Reginei Maria a României de către cetățenii locali după ce Transilvania a devenit provincie românească la începutul anilor 1920, castelul a fost total restaurat. În 1950, după exproprierea de către guvernul comunist, castelul a devenit monument național căruia i s-a adăugat un muzeu al clădirilor restaurate din sat.

Castelul a fost retrocedat în 2006 urmaşilor Principesei Ileana a României şi a Arhiducelui de Habsburg, respectiv lui Dominic von Habsburg-Lothringen, arhiducesei Maria Magdalena von Holzhausen şi arhiducessei Elisabeth Sandhofer. Toţi trei locuiau atunci în străinătate.

Wall Street Journal scrie că Dominic de Habsburg s-a arătat întotdeauna deranjat de asocierea brandului Dracula de castelul Bran. „De ce ar vrea cineva să se concentreze asupra unei invenții”, spune el, referindu-se la Dracula, „când avea propria istorie bogată?”

Totuși, potrivit informațiilor MediaFlux, arhiducele este gazda evenimentului organizat pentru cei mai bogați oameni ai lumii de Halloween.

Musk, un vampir de acum 3.000 de ani sau călător în timp!

La o simplă căutare a numelui lui Elon Musk pe internet, te vei trezi într-o groapă de teorii ale conspirației.

Zvonurile conform cărora antreprenorul miliardar din spatele mașinilor electrice și al (posibilelor) călătorii în spațiu este un călător în timp, un extraterestru sau un vampir au apărut online frecvent.

Însuși Musk a intrat în astfel de discuții și a scris pe Twitter că este de fapt „un vampir vechi de 3000 de ani”. La fel ca Edward Cullen din seria Twilight, el a susținut și și-a asumat identități diferite de-a lungul secolelor.

Angelina și sângele purtat la gât

Când Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au devenit un cuplu în anul 2000, interesul media a fost imens. Nu numai că Jolie era considerabil mai tânără decât Thornton, deja de patru ori divorțat, dar circulau și tot felul de povești despre cuplu, cu sugestii că dragostea lor pasională a ajuns la extreme bizare.

Poate cel mai notoriu, s-a auzit că Angelina și Billy Bob au început să poarte coliere care conțineau mostre din sângele celuilalt.

Bijuteriile asortate au fost adesea expuse la evenimentele de pe covorul roșu, iar cuplul nu a făcut niciun secret din conținutul lor. În timp ce unii ar putea interpreta acest lucru ca fiind ciudat, dar romantic, alții au considerat că este mai degrabă sinistru.

Pe de altă parte, de-a lungul vremii, presa de peste Ocean a lansat diverse speculații despre ciudățeniile frumoasei actrițe, printre acestea fiind inclusiv speculația că ar putea fi…vampir.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] .

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele