PAPARAZZI

IMAGINI EXCLUSIVE: Peter Thiel, fondatorul PayPal și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen în elicopter spre petrecerea lui Musk de la Bran VIDEO

IMAGINI EXCLUSIVE Peter Thiel fondatorul PayPal și partenerul lui miliardarul Matt Danzeisen în elicopter spre petrecerea lui Musk de la Bran VIDEO

Bogații planetei sunt în aceste momente în România, în frunte cu Elon Musk. Unii dintre ei au ajuns deja la Bran, acolo unde va avea loc o super-petrecere de Helloween, alții sunt încă în București, de unde se organizează transporturi cu elicopterul spre Bran. Recent, a decolat  aparatul de zbor în care se află prietenul de-o viață a lui Musk, Peter Thiel, fondatorul PayPal și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. 

Peter Thiel și Matt Danzeisen au fost fotografiați și azi-noapte de paparazzi MediaFlux, imediat după sosirea în Capitala României. 

După câteva ore de odihnă la un hotel de lux din centrul Capitalei, unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă au fost conduși, pe rând, cu o mașină Mercedes S class și apoi preluați de elicopter până la Bran.

Peter Thiel, fondatorul PayPal și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen în elicopter spre petrecerea lui Musk. In celălalt elicopter a fost actrița Julia Sandstrom

În urmă cu puțin timp, paparazzi MediaFlux au realizat noi imagini cu fondatorul PayPal și soțul acestuia. De această dată, au surprins momentul în care cei doi sunt duși la elicopter și se îmbarcă spre super-petrecerea de Halloween de la Bran.

Pe lista de invitați se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience

Reporterii noștri au descoperit o serie de detalii bombă din interiorul petrecerii miliardarilor lumii de la Castelul Bran.

Un lucru inedit, aflat tot în exclusivitate de Mediaflux.ro, este că miliardarul Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, care de curând a cumpărat Twitter, a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională. Iar când banii nu sunt o problemă, totul va fi cu adevărat grandios.

Mai mult, conform surselor noastre, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.