PAPARAZZI

Fostul Ministru al Muncii, Raluca Turcan, și-a completat garderoba de la reduceri

Fostul Ministru al Muncii Raluca Turcan și-a completat garderoba de la reduceri

Fostul Ministru al Muncii, Raluca Turcan, a poposit la ceas de seară, în zona zero a Bucureștiului, la o ședință de shopping pe ultima sută de metri.

Paparazzi Mediaflux.ro au „zărit-o” pe „politiciană” fix în momentul în care și-a parcat bolidul, regulamentar, în zona Dorobanți, după care a plecat hotărâtă la destinație pe care aveau să o descopere câteva momente mai târziu.

După felul în care a fost primită blonda în magazinul cu reduceri consistente se vede treaba că este o apropiată a locului. Raluca Turcan a intrat în locația Rai pentru doamnele preocupate de felul în care arată, fix în momentul în care ziua se îngâna cu noaptea, și avea să petreacă ore bune acolo pentru că, vom vedea, a ieșit cât deja întunericul pusese stăpânire peste România.

De cum a intrat în magazin, Raluca Turcan a fost întâmpinată de gazda magazinului care pe toată perioda câta stat blonda acolo nu a mai prididit să-i facă poftele și să-i satisfacă dorințele în materie de fashion. Se vede treaba că a cam reușit dacă este să ne ghidăm după încărcătura pe care o purta în mâini Raluca Turcan după ce a ieșit din magazin, în drum pre mașină.

După sacoșe mari a reușit să umple blonda după lungile episoade de schimbat la garderobă și privit în oglindă din toate unghiurile.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Malvina Cservenschi ține la etichetă, dar face orice ca să-și protejeze accesoriile scumpe. Cum au fotografiat-o paparazzi | VIDEO EXCLUSIV

Raluca Turcanu este cu adevărat o împătimită a modei, ba chiar se spune că a existat o vreme în care concura la propriu la acest capitol cu Elena Udrea.

Și, ca să vedem care este dimensiunea pasiunii, să ne amintim că, la un moment dat, fostul Ministru al Muncii a povestit că pe vremea în care lucra la stat și-a făcut credit la bancă doar ca să-și cumpere haine. Interesant stă blonda și la capitolul bijuterii, evaluate, conform cele mai recente declarații de avere, la 12.000 de euro.