PAPARAZZI

Gina Pistol a făcut cercetare la fața locului într-o farmacie. Ce a studiat iubita lui Smiley minute în șir

Gina Pistol a făcut cercetare la fața locului într-o farmacie. Ce a studiat iubita lui Smiley minute în șir

Deși a revenit la Tv, viața Ginei Pistol de când e mamă este extrem de diferită de …viața de dinainte. Nu mai e un personaj monden, nu mai apare în cuburi și nu mai petrece ore în șir la shopping, în căutarea celor mai noi modele de haine. În cele mai recente imagini surprinse de paparazzi MediaFlux, Gina Pistol a făcut cercetare la fața locului într-o farmacie!

Maximă atenție și studiu aprofundat asupra fiecărui detaliu. Așa a arătat ultima sesiune de shopping a Ginei Pistol…într-o farmacie. Ca o veritabilă cercetare la fața locului.

Gina Pistol a făcut cercetare la fața locului într-o farmacie. A verificat toate pachetele de pamperși!

Îmbrăcată sport, cu haine largi și cu o pereche de ochelari de soare la care nu a renunțat nici în magazin, mama micuței Ana Josephina a dedicat mult timp studierii pachetelor de pampers. Le-a luat, le-a sucit, a citit cu atenție etichetele, s-a gândit și s-a răzgândit.

Până la urmă a decis. Dar era departe de a-și fi pierdut răbdarea. Sau apetitul pentru shopping. Căci sesiunea a continuat în zona de creme.

Și aici Gina a studiat cu superatenție produsele și a citit toate etichetele, până a ales mai multe produse de îngrijire pentru copii, apoi s-a mutat la raftul cu produse de îngrijire pentru femei.

Cu siguranță că a ales ce e mai bun pentru ea, dar mai ales pentru fetița ei pe care ea și Smiley o adoră.

Deși a petrecut extrem de mult timp în magazin, Gina nu părea neapărat fericită de sarcina pe care și-a asumat-o. Ci mai degrabă îngândurată și preocupată. Sau poate doar obosită.

Vedeta a recunoscut, nu odată, că noua viață de mamă e solicitantă și că are momente când are sentimentul că nu mai poate. Dar apoi vede zâmbetul fetiței ei, și-i trec toate supărările.

Nu a plecat în Asia pentru că nu rezista fără copil 

Tot pentru fetița ei a renunțat Gina și la prezentarea showului Asia Express.

”Chiar a fost o decizie foarte grea, iar eu i-am spus de la început că, orice decizie ia, ne descurcăm și vedem cum o jucăm, dar e greu să pleci de lângă copil când are un an. Este foarte greu.Cumva, te definesc alegerile pe care le faci în viață și, în momentul ăsta, alegerea pe care ea a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste, pentru sănătatea mintală și emoțională a copilului”, a povestit Smiley într-un podcast recent.

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam „Gata, mă duc în Asia”. Andrei îmi zicea: „Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine.  Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.”

După trei – patru ore, mă duceam că aveam filmări la Chefi la cuțite, Eram la platou… Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață. După ce ajungi la piață sau până undeva…  Băi, stăteam la semafor și zic „Mamă, ce îmi lipsește copilul.”

Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult.” a povestit și Gina.

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele