Ioana și Ilie Năstase se pregătesc de nuntă. Până atunci, însă, se odihnesc la o cafea și parchează neregulamentar | IMAGINI PAPARAZZI

spot_img

Ioana și Ilie Năstase (75 de ani) se pregătesc de nuntă. Nu, nu despre nunta lor vorbim, ci despre cea a fiului doamnei Năstase (46 de ani) care se pregătește să fie soacră mare. Îi place sau nu, pe cale de consecință, domnul Năstase va fi socru mare, asta dacă nu cumva, până la marele eveniment, se răzgândește și devine, din nou, burlac.

Istoria, atât cea îndepărtată, cât și cea recentă, ne arată că povestea de dragoste pe care o trăiește fostul jucător de tenis este destul de… „fragilă”.

Să nu punem totuși carul înaintea boilor și să discutăm pe situația de față, iar aceasta, datorită paparazzilor mediaflux.ro, îi plasează pe cei doi amorezi la o „ședință casnică” în fața unei cafele, la o terasă dintr-un centru comercial de la ieșirea din Capitală. Relaxați, îmbrăcați lejer, din vibe-ul pe care-l au cei doi par a fi, mai degrabă, doi parteneri de masă și mai puțin un cuplu preocupat cu ale casei. Doamna vânează neîncetat un chelner, nemulțumită se pare de condițiile în care este plasată, în timp ce fostul sportiv vorbește neîncetat la telefon. Oare „arvunește” lăutarii pentru nuntă?

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Ilie Năstase are 75 de ani și se vede. Privește VIDEO paparazzi!

Îi „arvunește” sau nu, vom vedea în proximul viitor, însă ce ne dă lovitura de grație este felul în care a ales cuplul Năstase să-și parchez bolidul. Parcă nici nu știm despre ce să povestim mai întâi: contrasens, bandă de circulația sau parcare interzisă. Cert e că, din fotografiile pe care le-au realizat paparazzi mediaflux.ro, senzația este că a oprit motorul fix în mijlocul… „drumului” și acolo a lăsat mașina. Nu credem, totuși, că au uitat să alimenteze, nu?

Pot fi și emoțiile de vină, nu poți să treci cu una cu două peste faptul că cel mic al tău va fi ginerică în scurt timp, deși Ioana Năstase „se lăuda” în urmă cu ceva timp că nu s-ar pune problema de așa ceva.

„Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur. (…)

Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți… au crescut împreună! Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat aceasta.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.