Îți arătăm exact ce au făcut Mario Fresh și Alexia Eram la prânzul romantic de ziua lui | VIDEO PAPARAZZI

spot_imgspot_img

Paparazzi mediaflux.ro au reușit să obțină cadre cu ce au făcut exact Mario Fresh și Alexia Eram la prânzul romantic de ziua lui.

Cine îl urmărește pe Instagram pe artist sau cine i-a dat follow fiicei Andreei Esca, Alexia Eram, pe platforma de socializare, cu siguranță s-a emoționat și bucurat alături de ei, ieri, atunci când au postat fotografii și filmulețe emoționante de la prânzul romantic consumat la o terasă de fițe din București, de cei doi amorezi, organizat cu ocazia zilei lui de naștere. Știm deja că ieri, iubitul Alexiei, Mario Fresh a împlinit 23 de ani.

Și, cum cei doi sunt adevărați lideri de opinie pe social media, locul care dă mai nou tonul chiar și în viața de zi cu zi, iată-ne pe toți cu ochii proțăpiți pe story ca nu cumva să pierdem vreun cadru. Cei doi influenceri, pricepuți în arta comunicării virtuale, ne-au satisfăcut cu vârf și îndesat doleanțele. Dar… asta este ce am văzut, haide să vedem ce nu s-a văzut.

Îți arătăm exact ce au făcut Mario Fresh și Alexia Eram la prânzul romantic de ziua lui | VIDEO PAPARAZZI

În primul rând, după ce am văzut fotografiile, avem a ne bucura de faptul că cei doi încă mai dau semne că ar fi împreună, chiar și în intimitate, deși s-a tot speculat că nu ar mai fi așa.

Apoi, lesne se vede că sunt intens peocupați de activitatea pe social media, de contentul pe care îl au de virat către urmăritori, și mai puțin de amorul lor de care, pe de altă parte, suntem convinși că sunt foarte siguri.

Printre momentele în care au glumit cu chelnerul, mai ales Mario, au pozat feluri de mâncare și au comunicat pentru Instagram, cei doi n-au reușit să schițeze mai mult de două, trei gesturi, unul în direcția celuilalt.

La un moment dat, fiecare dintre cei doi iubiți, pe rând, au ales să se ducă să-și… pudreze nașul, fără a-l deranja însă pe celălalt care stătea perfect concentrat pe device-ul lui conectat la minunata lume virtuală pe care o controlează fără a se chinui câtuși de puțin.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Gică Popescu sau atunci când un domn adevărat iese, grăbit, de la doctor | IMAGINI PAPARAZZI

Le-a plăcut mâncarea, asta este clar, pentru că doar în minutele  în care o savurau cu poftă au reușit să se conecteze vizual, în realitate, unul cu celălalt. În altă ordine de idei, spre sfărșitul prânzului, un detaliu ne-a atras atenția. În casa Eram Fresh domnița este la putere. Spunem acest lucru pentru că, la plecare, fiica Andreei Esca a fost cea care a achitat nota.

Altfel, Mario Fresh și Alexia Eram rămân unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, real și virtual, uite-i ce frumos pleacă de mână de la restaurant.

 

 

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.