EXCLUSIV

Iuliana și Costin Ghinea, Prestige Orchestra, au petrecut o vacanță de vis la Paris | POZE EXCLUSIV

Iuliana și Costin Ghinea Prestige Orchestra au petrecut o vacanță de vis la Paris | POZE EXCLUSIV

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, tocmai s-au întors dintr-o mini-vacanță pentru suflet și inimă, pe care au petrecut-o la Paris.

O vacanță care le-a încărcat bateriile pentru că urmează să continue sezonul de evenimente private care-i va ține majoritatea timpului pe scenă, dar și o vacanță care, din nou, le-a oferit ocazia să realizeze că sunt genul acela de artiști care nu ar părăsi vreodată România.

Iuliana și Costin Ghinea, Prestige Orchestra, au petrecut o vacanță de vis la Paris | POZE EXCLUSIV

De-a lungul carierei, în industria muzicală de la noi, Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, au avut de mai multe ori ocazia să rămână în afara țării, însă de fiecare dată s-au întors aici, locul pe care-l consideră cel mai aproape de sufletul lor.

„Într-adevăr ni s-a oferit șansa de multe ori să plecăm să cântăm în afara țării, însă dintotdeauna am știut că locul nostru este aici și că dacă facem tot ceea ce ne-am propus, nu o vom face doar pentru noi ci și pentru cei din jurul nostru. Suntem bucurosi că suntem model pentru industria trupelor din România și asta ne face să concepem lucruri din ce în ce mai frumoase, ca totul să devină din ce în ce mai frumos în jurul nostru. Ne iubim țara și știm că potențialul este maxim, de aceea suntem astăzi aici.”, declară Iuliana Ghinea.

VĂ RECOMNDĂM ȘI: Se suplimentează numărul de bilete la SAGA Festival. RECORD de bilete vândute și extinderea spațiului de festival. Loreen, câștigătoarea Eurovision 2012 și 2023, se alătură line-up-ului

Același sentiment i-a încercat și zilele trecute, atunci când, deși vrăjiți de mirajul parizian, de mâncarea absolut delicioasă, de atmosfera de-o eleganță cum doar la Paris poți întâlni, cei doi artiști au făcut cale întoarsă acasă, așa cum li se întâmplă de fiecare dată.

„Este adevărat. Doar ce am revenit dintr-o vacanță pe care am petrecut-o la Paris, însă, pentru noi, România rămâne România. Ne place să vizităm lumea, să ne deconectăm, ne place să cântăm și în străinătate, pentru românii din Diaspora, însă, la final, tot acasă e mai bine.”, a completat Costin Ghinea.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri