SHOWBIZ

Jennifer Lopez, transparentă la premiera filmului „Shotgun Wedding”. Ce a purtat artista pe sub rochie | FOTO

Jennifer Lopez transparentă la premiera filmului Shotgun Wedding. Ce a purtat artista pe sub rochie | FOTO

Jennifer Lopez a participat la premiera filmului „Shotgun Wedding”, peliculă în care joacă rolul unei tinere care se pregătește să meargă la altar împreună cu bărbatul vieții ei. În timp ce erau pe punctul să-și rostească jurămintele, ttotul ia o întorsătură dramatică, ei și oaspeții lor sunt luați ostatici.

Pentru Darcy, personajul pe care J Lo îl interpretează în peliculă, s-au creat nu mai puțin de 28 de rochii de mireasă într-o singură lună, pentru că, din cauza condițiilor de filmare și a acțiunii, piesele vestimentare au fost distruse una dupa alta.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Luminița Becali se întreține cu șoferul și piețarul în timp ce alege cei mai dulci struguri de pe tarabă | VIDEO PAPARAZZI

”Au fost necesare zeci de copii ale rochiei de mireasă în această comedie de acțiune. Cum destinația perfectă de nuntă se transformă într-una de coșmar, așa se întâmplă și cu rochia superbă a lui Darcy.”, a dezvăluit Galia Lahav, o creatoare de modă israeliană specializată pe rochii de mireasă, care a lucrat îndeaproape cu designerul de costume Mitchell Travers.

Într-un exercițiu dibace de imagine și promovare, rochia a fost piesa de rezistență a apariției de aseară pe care a avut-o Jennifer Lopez pe covorul roșu, în seara premierei care a avut loc la Teatrul Chinez TCL din Hollywood, unde a venit însoțită de soțul ei, Ben Affleck.

Jennifer Lopez, despre care știm că arată fabulos la cei 53 de ani pe care îi are, a lăsat loc imaginației, alegând să poarte o rochie impresionantă, lungă bej, creată dintr-un material transparent care i-a lăsat la vedere formele voluptoase și talia de viespe, pe care a pus-o în evidență cu o fundă galbenă, montată pe dedesubt în zona taliei.

Vedeta, care s-a căsătorit anul trecut cu actorul Ben Affleck, a fost fotografiată din toate unghiurile, etalându-și cu mândrie trena uimitoare a rochie, în timp ce defila pe covorul roșu. Ținuta a fost completată de o coafură elegantă, Jennifer Lopes optând pentru un coc, iar machiajul i-a accentuat trăsăturile.

„Shotgun Wedding” va avea premiera pe 27 ianuarie 2023 și are ca subiect nunta extravagantă a unui cuplu la destinație este deturnată de criminali. În procesul de salvare a familiilor lor, ei redescoperă de ce s-au îndrăgostit în primul rând.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele