PAPARAZZI

La Andreea Bălan coafura rezistă chiar și după America Express | IMAGINI PAPARAZZI

La Andreea Bălan coafura rezistă chiar și după America Express | IMAGINI PAPARAZZI

Andreea Bălan dacă își propune ceva, obține mai devreme sau mai târziu, iar un astfel de exemplu le-a fost dat să trăiască fotoreporterilor Mediaflux.ro care au întâlnit-o zilele trecute în timp ce, cel mai probabil, își organiza treaba mondenă prin ploioasa capitală după America Express.

Artista care, din 15 ianuarie, va face încă o dată dovadă determinării de care este capabilă în cel mai nou sezon America Express, și-a făcut antrenamentul în București, iar miza supremă i-au fost coafura și pantofiorii albi pe care a reușit să-i conducă intacți în mașină.

Andreea Bălan, preocupată intens să nu i se strice coafura din cauza ploii tomnatice care a acoperit România zilele trecute, și-a tras o umbrelă asortată cu mașina, umbrelă pe care aproape că și-a dorit să și-o asume ca și accesoriu la volan, când despre pantofi, deși a ales un model care putea foarte ușor să cadă pradă nemiloaselor băltoace mioritice, cu multă concentrare și atenția, artiste a reușit să evite necazul, așa cum i s-a întâmplat, de altfel, și pe Drumul Aurului despre care spune că a fot o experiență în care nu ai cum să anticipezi ce se întâmplă în următorul moment.

„Noi am crezut că putem anticipa anumite lucruri. Ei bine, nu. Nu poți anticipa nimic la America Express. Totul e surprinzător. Sunt niște misiuni cu totul neașteptate. De multe ori ne întrebăm: ”, a declarat și Andreea Bălan, care a mărturisit că cele mai grele provocări au fost găsirea cazărilor la orele serii și autostopul, atunci când aveau nevoie de transport pe distanțe foarte lungi.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu duc trupă André în America Express, pe Drumul Aurului

„E un reality show cu bune și cu rele. De aceea, unii dintre noi au și tot felul de reacții – care sunt reale. Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile și ești pur și simplu așa cum ești tu cu adevărat!”, a mai punctat ea.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit și iată-le, împreună, ducând celebra trupă André în America Express, pe Drumul Aurului. Artitele au vorbit despre unul dintre ingredientele care fac din America Express cel mai dur reality show din România – parcurgerea unui traseu prin zone care au necesitat măsuri de securitate sporite.

„Ni s-a întâmplat să avem zone în care trecătorii și cei care ne ajutau cu transportul cu mașina ne rugau să părăsim locul respectiv, să nu mergem decât în zone luminate, să nu stăm pe stradă până târziu. Mai mult, ne îndrumau să mergem direct la poliție dacă vrem să găsim un loc de cazare”, a povestit Andreea Antonescu. ”Ca să fii în America Express îți trebuie mult curaj și un pic de inconștiență!”, a povestit Andreea Bălan.