Laura Cosoi a născut. Cum o cheamă pe cea de-a treia fetiță a familiei

spot_img

Laura Cosoi a născut în această dimineață la un spital privat din România. Anunțul l-a făcut proaspăta mămică de trei fetițe absolut superbe pe social media, în stilul caracteristic. Simplu, curat, la obiect și cu credință.

„Lara. Mulțumim, Doamne!”, acestea au fost cuvintele scrise de actriță în dreptul primei fotografii cu micuța. Cu această ocazia, mămica a anunța și care este numele celei de-a treia moștenitoare.

„În iunie voi naște natural. Am avut două nașteri ușoare, frumoase. Nu au fost probleme, de aceea optez și acum pentru același mod dacă, evident, se poate, că nu sunt absurdă. Dar nu eu aleg, dacă va fi ca până acum sau va trebui prin cezariană.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Corina Caragea nu s-a îngrășat deloc în concediu. Privește-o în fotografiile realizate de paparazzi Mediaflux.ro

Iată, așadar, la 40 de ani, Laura Cosoi devine pentru a treia oară mămică de fetiță, un miracol despre care a vorbit atât de frumos în ultimele luni.

„Mă încercă multe emoții în perioada aceasta, va fi o schimbare în viețile noastre, încă un suflețel alături de noi, o nouă etapă, alte încercări, adaptări, nevoi, priorități și în tot acest noian de sentimente, deși nu am mai fost “aici” știm că suntem pe drumul cel bun. Încercăm să ne menajăm, să aplanăm situațiile tensionate, să facem loc în viețile noastre, parcă mai mult ca niciodată, comunicării, empatiei, somnului, răbdării, energiei pentru lucrurile care chiar contează, îmbrățișărilor. Nu avem planuri, nu am discutat, dar între mine și Cosmin există o energie și o comunicare extrem de profundă, din priviri, atingeri, simțiri. Știm că împreună vom găsi cea mai bună soluție să fim bine, împliniți și fericiți, iar venirea pe lume a mezinei ne va aduce aminte că aceasta este menirea noastră și că prin ele suntem nemuritori!”, scria Laura Cosoi pe blogul personal acum câteva zile.
„Ești tare așteptată, iubirea noastră!”, a completat actrița.

Cosmin Curticăpean a devenit soțul actriței Laura Cosoi în anul 2015 și împreună au trei fetițe: Rita care are 3 ani, Vera care are aproape 2 ani și Lara care are câteva ore.

 

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.