PAPARAZZI

Laurenţiu Reghecampf și-a scos iubita și bebelușul în oraș, de ziua lui | VIDEO PAPARAZZI

Laurenţiu Reghecampf și-a scos iubita și bebelușul în oraș de ziua lui | VIDEO PAPARAZZI

Laurenţiu Reghecampf a împlinit pe 19 septembrie 47 de ani, motiv numai bun ca să petreacă timpul alături de două dintre cele mai importante persoane din viața lui, iubita Corina și micuțul Liam, care abia a împlinit 4 luni.

Paparazzi Mediaflux.ro i-au fotografiat pe cei trei în timp ce plecau de la restaurantul cu ștaif din zona de nord, acolo unde s-au delectat cu felurile de mâncare preferate. Pe de altă parte, surprizător, dar de aplaudat este faptul că Reghe, categoric unul dintre cei mai apreciați și talentați antrenori de fotbal de la noi, a preferat să-și petreacă ziua în intimitatea familiei, în liniște, fără să organizeze vreo petrecere grandioasă sau zgomotoasă.

Laurenţiu Reghecampf și-a scos iubita și bebelușul în oraș, de ziua lui | VIDEO PAPARAZZI

Îmbrăcați lejer, relaxați și zâmbitori, cei doi iubiți s-au preocupat tot timpul ca micuțul moștenitor să fie în siguranță, iar după ce au plecat de la terasă au mers câțiva pași pe jos, timp numai bun pentru fotoreporteri să-i „capteze” din toate unghiurile.

Asemenea felului în care se poartă, din punctul de vedere al emoțiilor, simplu, aceleași alegeri le au și la capitolul vestimentație.

Ținutele lejere, pantaloni sport sau jeanși, și tricouri simple, nimic complicat care să atragă privirea.

În plus, cu ocazia aceasta am putut observa faptul că proaspăta mămică și-a revenit foarte repede după sarcină, pare-se chiar că a revenit la silueta de dinainte.

VĂ RECOMNDĂM ȘI: Laurențiu Reghecampf l-a scos pe Bebeto la masă. IMAGINI EXCLUSIVE cu antrenorul de fotbal și Juniorul lui de 13 ani

Ajunși la mașină, cei doi părinți s-au asigurat mai întâi că cel mic este așezat foarte bine în mașină, urmând apoi ca mămica să i se alăture, iar grijuliul tată, la volan, nu înainte să așeze căruciorul bebelușului în portbagaj.

De ziua lui, Laurenţiu Reghecampf a postat pe social media prima poză cu chipul celui mic

Pentru că a vrut să marcheze cum se cade ziua în care a împlinit 47 de ani, antrenorul de fotbal a decis ca, fix în această zi, marele public să vadă pentru prima dată chipul micuțului Liam. Privirea de sugubăț și ochiii de-un albastru perfect au cucerit pe loc.

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele