Notele vedetelor la BAC. Cu cât au promovat celebritățile examenul maturității

spot_img

În pline emoții generate de, așa numitul, examen al maturității, ne-ar interesa să aflăm care au fost notele vedetelor la BAC și cine a luat cea mai mare notă. La capitolul rezultate excepționale, după o scurtă documentare, am descoperit că Dan Negru, Bianca Drăgușanu, Adela Popescu, Marius Moga sau Mihai Trăistariu se pot lăuda fără doar și poate.

Notele vedetelor la BAC. Cu cât au promovat celebritățile examenul maturității

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a vrut să le închidă gura cârcotașilor care aveau a povesti că diva nu prea a trecut pe la școală. Hotărâtă cum o știm, diva a scos dovada de la sertar și a uimit pe toată lumea. Bianca Drăgușanu a absolvit Liceul de Informatică din Petroșani, iar la BAC a obținut nota 8,95.

Adela Popescu a terminat Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, secţia de actorie, iar nota de la BAC a fost 9,28. O performanță care a venit la pachet cu o alta, și anume, cu faptul că această notă a plasat-o pe locul 2 pe liceu.

„Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe lângă ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie”,

a Marius Moga atunci când a fost întrebat care i-a fost nota la BAC. Artistul a terminat Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan, din Alba Iulia, iar la BAC a avut 9.30.

Mihai Trăstariu a fost, la rândul lui, un elev eminent. Artistul a promovat examenul de bacalaureat cu media 9.88, cea mai mică notă pe care a luat-o a fost la Limba și Literatura română, 9.20.

Dan Negru a avut, de asemenea, o medie finală mare.

„Am dat Bacalaureatul pe vremea când facultatea era o miză. Eu am făcut Liceul Economic din Timişoara şi am obţinut media 9,20. Nota maximă am avut-o la Limba şi Literatura Română şi, totuşi, a fost cea mai mică medie pentru că eram singurul băiat dintr-o clasă cu 42 de fete, toate numai tocilare”, şi-a amintit realizatorul TV.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.