SHOWBIZ

Otniela Sandu a părăsit Bravo, ai stil din cauza unor probleme de sănătate

Otniela Sandu a părăsit Bravo ai stil din cauza unor probleme de sănătate

Otniela Sandu a părăsit Bravo, ai stil din cauza unor probleme de sănătate.

Vestea neașteptată a fost făcută în gala de sâmbătă seară a emisiunii difuzată de Kanal D. La scurt timp de la revenirea în cadrul emisiunii, Ilinca Vandici a făcut anunțul de față cu celelalte concurente, dar și cu jurații.

Prezentatoarea fashion reality-show-ului a dezvăluit că Otniela Sandu nu mai face parte din competitia Bravo, ai stil!Celebrities deoarece a decis să se retragă.

Otniela Sandu a părăsit Bravo, ai stil din cauza unor probleme de sănătate.

„Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”,  a spus Ilinca Vandici.

Până în prezent, Otniela Sandu nu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. În timp ce se speculează că vedeta ar fi putut fi infectată cu COVID-19, este probabil ca Otniela Sandu să nu mai fi făcut față oboselii.

Ilinca Vandici a revenit la Bravo, ai stil!, iar Victor Slav rămâne în echipa emisiunii

Ilinca Vandici a revenit sâmbătă la cârma emisiunii Bravo, ai stil. Vedeta a fost înlocuită de Victor Slav timp de 2 săptămâni. Iată că această experiență l-a determinat pe Victor Slav să accepte invtiația celor de la Kanal D.

Victor Slav va rămâne prezent în cadrul proiectului, având un rol foarte important, acela de a oferi o steluța în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus în Gale. 

“Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postura, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluța bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav. 

Parteneri