PAPARAZZI EXCLUSIV | Raluka, prinsă pe picior greșit din punct de vedere… culinar

spot_img

Vine vara, bine îmi pare, România își etalează vedetele din dotare… care pe la terase, care pe la restaurante, care pe la mese pe unde se vede bine că uneori obișnuiesc să iasă din tiparul regimului corect impus de nutriționist.

Cumva, iată, o gură bună de aer pentru doamnele și domnișoarele care-și fac griji că dacă se recompensează cu o felie de unt la prânz ar putea declanșa Jihadul kilogramelor în plus. Nici vorbă, iar model ne este Raluka.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Raluka și-a expus corpul perfect într-o vacanță în Mexic. Care este dieta care o ajută să arate așa | FOTO

PAPARAZZI EXCLUSIV | Raluka, prinsă pe picior greșit din punct de vedere… culinar

Artista noastră dragă a fost fotografiată de paparazzi mediaflux.ro în timp ce lua prânzul alături de PR-ul ei și de un bun prieten, coleg de breaslă cu ea. Cei trei, vizibil cufundați în felurile de mâncare comandate, au oprit complet comunicarea în timpul mesei respectând, nu-i așa, una dintre regulile celor 7 ani de acasă care spune „și la masă nu vorbim!”. Singura care sparge liniaritatea momentului mut este artista care, la un moment dat, ridicându-se în picioare se întinde până în capătul celălalt al mesei în căutarea a ceea ce pare a fi… un bol care „ascundea” o bucățică de unt. În același timp, colegul din stânga ei o servește cu o felie de pâine pentru a fi complet festinul culinar.

Când am văzut-o pe Raluka cum savurează elegant felia de pâine unsă artistic cu unt, subit ne-au venit în minte imagini cu trupul ei perfect etalat prin vacanțele petrecute acum puțin timp pe plajele Mexicului. Bine proporționată, cu toate elementele perfect „montate” la locul lor, Raluka este, fără discuție, una dintre cele mai „bine” femei din România, iar acum după ce am văzut materialul realizat de paparazzi mediaflux.ro ne-am dat seama că sportul este cheia.

„M-am apucat serios de sport în urmă cu patru-cinci ani. Practic aerobox de aproximativ doi ani, un fel de box cu umbra și este extrem de eficient. Nu crește masa musculară în partea de sus a trupului, dar lucrează toți mușchii și rezultatele se văd după un timp foarte scurt. Știu că este important să găsești o armonie în orice ai face, iar aeroboxul m-a ajutat să-mi mențin silueta și în același timă să simt că pot să las orice problemă sau grijă în sală.

Totodată sunt o mare amatoare de sporturi extreme. Dacă mi-ar permite timpul, aș practica și încerca mult mai multe tipuri de sport extrem”., povestea artista în urmă cu 3 ani, într-un interviu acordat colegilor de la TVMania.ro.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.