PAPARAZZI

PAPARAZZI EXCLUSIV | Simona Pătruleasa, supărată rău la o terasă de fițe din București. Cine a supărat-o pe știrista Kanal D

PAPARAZZI EXCLUSIV | Simona Pătruleasa supărată rău la o terasă de fițe din București. Cine a supărat-o pe știrista Kanal D

Simona Pătruleasa nu prea este în mood-ul ei, iar acest lucru a fost ușor descoperit de paparazzi mediaflux.ro care au fotografiat-o pe știrista Kanal D la o terasă de fițe din București.

Bruneta, însoțiță de fiica ei și de o altă copilă, pare adânc cufundată în gânduri departe plecate, din când în când doar, revenind cu picioarele pe pământ și reproșându-i fiicei sale că stă prea mult pe telefon. În paralel cu absența ei emoțională de la masa retrasă de pe terasă, se desfășura absența, de asemenea, emoțională a celor două copile care nu schițau vreun fel de apropiere.

Cele trei au petrecut astfel minute bune până când, la un moment dat, mama Simona Pătruleasa a încercat să-i distragă atenția fiicei ei, Ingrid, din telefon, însă fără succes. Din contră, după doar câteva minute, cea mică a reușit să o atragă în lumea ei și pe amica de aceeași vârstă cu ea, cele două cufundându-se și mai adânc în virtual.

PAPARAZZI EXCLUSIV | Simona Pătruleasa, supărată rău la o terasă de fițe din București. Cine a supărat-o pe știrista Kanal D

În urmă cu ceva timp, Simona Pătruleasa povestea despre timpul limitat, la vremea aceea, pe care îl petrecea fiica ei pe telefon.

„La tabletă se uită foarte rar. Pe telefonul meu se mai uită la filmulețe în engleză și muzică spaniolă. Dar are zile în care nu cere deloc telefonul. La TV se uită la desene, dar și acolo cu măsura.”, povestea vedeta Kanal D.

Revenind la momentul fotografiat de paparazzi medialux.ro, acțiunea s-a mai animat puțin în momentul în care, la fața locului, a ajuns o apropiată a vedetei Kanal D care a reușit să-i schimbe mood-ul știristei.

Dintr-o dată, Simona Pătruleasa își „desenează” un zâmbet pe chip și se anturează în discuție cu doamna care i s-a alăturat, nu înainte să o invite și pe aceasta la o ceașcă de ceai din acela de care consuma ea.

Câteva momente mai târziu, starea de spirit a Simonei Pătruleasa se schimbă din nou, vedeta povestindu-i amicei, printr-o gestică amplă, situații care nu-i fac neapărat o reală plăcere. Din schimbul de replici dintre cele două doamne, înțelegem că părerile lor coincid în raport cu cele discutate.