NEWS

Parcul Sticlăriei din Sectorul 2 s-a redeschis după aproape 30 de ani. Cum arată fără tarabe, terase și grătare | FOTO&VIDEO

Parcul Sticlăriei din Sectorul 2 s-a redeschis după aproape 30 de ani. Cum arată fără tarabe terase și grătare | FOTOVIDEO

Parcul Sticlăriei din Sectorul 2 a fost aproape trei decenii în paragină, devenind o groapă de gunoi. Acesta a fost deschis vineri, după ce Primăria Sector 2 l-a reabilitat.

Lucrările de amenajare făcute de Primărie au început în vară și au costat aproximativ 3,4 milioane lei. Acestea au presupus în principal scoaterea gunoiului din parc, iluminatul public, amenajarea cu pietriș a aleilor și montarea unor bănci.

Amenajările sunt minimale deoarece zona, nefrecventată de oameni, a atras foarte multe specii de păsări și animale, transformându-se în ”a doua deltă” a Bucureștiului, după Parcul Natural Văcărești.

Intervențiile s-au făcut astfel încât habitatele acestora să nu fie deranjate, spune primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Parcul nu are alei betonate sau pavate, nici locuri de joacă cu tartan sau spații pentru câini, fiind un parc mai natural.

Sursa foto și video: HotNews.ro