Răzvan Marin, fotbalistul de 10 milioane de euro, a lăsat puțin fotbalul pentru viața de familie. Cum a fost fotografiat internaționalul român | EXCLUSIV PAPARAZZI

spot_img

Răzvan Marin este unul dintre cei mai pomeniți fotbaliști români ai momentului din simplul fapt că viitorul lui sportiv este momentan incert.

Digisport.ro publica în urmă cu doar câteva minute informații despre transferul fotbalistului care este, încă, sub contract cu Cagliari, echipă care a retrogradat în Serie B la finalul ultimului sezon. Din cauza acestui rezultat prost al echipei, cei mai importanți jucători, printre care și românul nostru, se pregătesc să părăsească formația.

Răzvan Marin a fost cumpărat de actuala echipă de la Ajax, în 2021, cu suma de 10 milioane de euro, iar în ultimul sezon fotbalistul român a evoluat în 37 de partide, a marcat un gol și a oferit șase assist-uri.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: EXCLUSIV MEDIAFLUX: Lupu Rednic, cântăreț de muzică populară, victimă a unui accident auto petrecut în urmă cu doar câteva minute în București

Răzvan Marin, fotbalistul de 10 milioane de euro, a lăsat puțin fotbalul pentru viața de familie. Cum a fost fotografiat internaționalul român | EXCLUSIV PAPARAZZI

Pentru că momentan situația lui profesională este incertă, sportivul preferă să-și petreacă timpul alături de soție și copilașul de doar câteva luni. Cei trei au fost fotografiați de paparazzi mediaflux.ro la o terasă de fițe din București în timp ce, cel mai probabil, încercau să se relaxeze.

Cel căruia i-a reușit cel mai bine acest lucru a fost sportivul care nu a schițat mari gesturi în timpul petrecut la masă, soția lui fiind cea care se agita de colo colo, când cu cea mică, când cu căruțul, când iar cu cea mică ce părea extrem de agitat. D-ale mamelor citire.

Crina, logodnica fotbalistului Răzvan Marin a născut în februarie

Fotbalistul și iubita lui au devenit părinți pentru a prima oară în februarie anul acesta. Crina a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar vestea a fost anunțată, la acel moment, chiar de proaspătă mămică cu ajutorul unei poze în care o ține de mână pe fiica ei.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.