SHOWBIZ

Șoc pentru Irinel Columbeanu când și-a văzut fostul palat de la Izvorani și pontonul pe care s-a cununat cu Monica

Șoc pentru Irinel Columbeanu când și-a văzut fostul palat de la Izvorani și pontonul pe care s-a cununat cu Monica
Foto: Nunți de vis

Șoc pentru Irinel Columbeanu când și-a văzut fostul palat de la Izvorani și pontonul pe care s-a cununat cu Monica. Fostul afacerist, care se luptă acum cu probleme financiare, a acordat un interviu în timpul unei plimbări cu barca pe Lacul Snagov.

Viața lui Irinel Columbeanu a fost plină de surprize așa că de la o avere impresionantă și un palat la Izvorani, fostul milionar a ajuns să aibă probleme financiare.

Șoc pentru Irinel Columbeanu când și-a văzut fostul palat de la Izvorani. Aminiri despre viața de milionar

Cândva a fost un loc numit „acasă”, dar acum este transformat în adevărate ruine.

Vila de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu a fost afectată de un incendiu violent, în anul 2020. Au fost afectați aproape 1.000 de metri pătrați. Acum, sălășluiește un adevărat maldăr de fiare, lemne și cărămizi.

Privită în ansamblu, locația îi trezește aminitiri lui Irinel Columbeanu. A revenit în zona în care și-a creat momente frumoase alături de fosta lui soție, Monica Gabor, și fiica lor, Irinuca.

Revederea ruinelor care au rămas în urma incendiului i-au trezit amintiri fostului milionar. În videoclipul pe care îl puteți urmări mai sus, Irinel Columbeanu a arătat locul în care dormea cu fosta lui soție. Vecinii nu i-au deranjat vreodată și își amintește de nunta care a avut loc pe ponton.

„Un mare regret. Comparat cu unde stau acum… comparația e groaznică. Eram vecin cu jandarmii. Aici e pontonul unde m-am însurat, ca să zic așa. Unde am făcut nunta, vasul a acostat aici, a început să se clatine, era să fie o mare nenorocire aici. Barca i-am vândut-o lui Nicușor. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a spus Irinel Columbeanu, citat de Cancan.

Are multe amintiri legate de vila de la Izvorani, acolo unde a locuit alături de Monica Gabor și fiica lor, Irinuca. Își amintește de momentele în care fiica lui se plimba pe proprietate, cum se bucura de fiecare moment și, mai mult, cum a crescut sub ochii lui. Acum, Irina se află cu mama ei, peste hotare, în SUA.
Despre acest aspect a vorbit în cadrul emisiunii Fiță Cu Adiță.

Soarta palatului de la Izvorani

Dintr-o superbitate de “palat” nu a mai rămas nimic. S-au “evaporat”, practic, patru milioane de euro. Inventarul făcut după incendiu a dus la un rezultat dureros.

Operele de artă, la fel și hainele depozitate acolo, dulapuri, oglinzi, absolut tot s-a transformat în scrum. Vila nu era, însă, antamată de banca de la care Irinel Columbeanu ar fi contractat un credit pe care nu l-ar fi achitat.

Conacul de pe malul lacului Snagov ar fi, inclusiv în prezent, în posesia unei avocate celebre din România, cunoscută pentru faptul că a apărat ani întregi postul Pro TV.

Vila a ajuns în posesia acesteia după ce Irinel Columbeanu ar fi luat bani împrumut, sub forma chianțelor la mână, sume impresionante. Lovit de probleme financiare, fostul soț al Monicăi Gabor nu a mai restituit banii. Și, astfel, “palatul” a ajuns în posesia avocatei.