Vedete sau nu, cel puțin o dată în viață am experimentat o dietă. Fie că am picat în plasa dietei cu supă de varză, fie că am mers pe un regim disociat sau dieta Rina, kilogramele în plus acumulate într-o anumită perioadă ne-a împins să luăm decizia că a venit vremea să renunțăm la comportamentele alimentare care ar putea să aibă un rezultat dezastruos asupra siluetei noastre.
Așa cum se întâmplă de obicei, comportamentul și alegerile vedetelor sunt cele asupra cărora se face lumină, ele atrag cel mai mult atenția și, iată-ne acum făcând la fel. Astăzi o să luăm la puricat 5 cele mai de succes diete de vedete.
Artista a reușit să topească aceste kilograme în nu mai puțin de 4 luni. Ce a mâncat Andra? La micul dejun alege negreșit cereale, cu ou, roşii şi puţină brânză. La ora prânzului, artista alegea să consume pulpe de pui dezosate, gătite la cuptor şi salate verde. După ora 18:00 a consumat doar lichide.
„A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic.”, povestea Gabriela Cristea.
Cum a slăbit ea 25 de kilograme? A apelat la sfaturile unui specialist în nutriție care i-a elaborat o dieta personalizată.
VĂ RECOMANDĂM ȘI: Dieta Carmen Brumă: 8 sfaturi care te ajută să slăbești rapid și sănătos
„Varianta pe care toată lumea ar trebui să o ia în calcul și care mie mi se pare cea mai OK e să meargă la nutriționist. Nu la pomul lăudat, pentru că de multe ori lași o grămadă de bani și ești dezamăgit. Poate nu nimerești din prima la nutriționistul potrivit. La mine s-a întâmplat să fie, mi-a plăcut stilul. Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă și două gustări. Am slăbit ca 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni”, a declarat aceasta, potrivit antena3.ro.
Bruneta a acumulat un număr important de kilograme în plus după sarcina cu tripleții, iar măsurile pe care le-a luat au fost simple și eficiente. Printre alimentele de bază din dieta pe care a ţinut-o se numără legumele, carnea slabă, iaurtul combinat cu fulgi de grâu germinat şi batoanele nutritive cu ceai verde.
Aminteam la începutul articolului despre dieta disociată. Ei bine, iată, a venit momentul să povestim despre una dintre vedetele de la noi care i-a urmat principiile. Cristina Spătar bunăoară a consumat, după regulile disociate, lactate, carne, ouă, legume si fructe. A reușit astfel să slăbească peste 17 kilograme.
Carmen Brumă recomandă ce a învățat pe propria piele și a devenit un guru într-ale nutriției în România. Vedeta nu mănâncă mezeluri, carne de porc sau fast-food. În schimb, la micul-dejun alege fulgi de ovăz cu stafide, nuci şi migdale. La prânz consumă o salată cu măsline şi piept de pui, iar seara întotdeauna mizează pe proprietățile miraculoase ale supei de legume.