LIFESTYLE

Top 5 semne că cineva nu este sincer

Top 5 semne că cineva nu este sincer
www.gadgetreport.ro

Există anumite semne că cineva nu este sincer. Trebuie să le știi și să fii foarte atent la ele atunci când vorbești cu cineva. Ai putea să îți dai seama fără prea multe cuvinte. 

Foarte multe dintre persoanele care nu sunt sincere vor avea aceleași semne fără să își dea seama. Dacă vei fi cu ochii în patru vei realiza de unul singur despre ce este vorba mai exact. Este nevoie să le afli, pentru a nu fi mințit și pentru a afla mereu adevărul.

Semne că cineva nu este sincer

Persoana care minte va repeta întrebarea înainte de a răspunde

Da, ai înțeles foarte bine și se pare că este cel mai comun semn. Înainte de a-ți răspunde la o întrebare, acesta o va repeta. De ce face una ca asta? Ei bine, răspunsul este unul cât se poate de simplu și de logic. Pentru a avea mai mult timp la dispoziție să se gândească la o minciună pe care să ți-o spună.

E prezent acel zâmbet fals

Cu siguranță nu de puține ori ai întâlnit persoane care au avut un zâmbet fals. Foarte posibil ca în acel moment să ți se spună numai minciuni. Pentru a-ți trimite anumite emoții și trăiri, mincinosul poate apela la acesta. De exemplu, ne putem gândi la acele poze făcute instantaneu în care nu zâmbim. În caz contrar, atunci când stăm la poză, zâmbim fără măcar să ne dăm seama.

De ce? Pentru a transmite ceva  care, de multe ori, nu are treaba cu realitate. În momentul în care vorbim despre un zâmbet natural, vom observa faptul că, bineînțeles, ochii se contractă datorită emoțiilor. Nu avem cum să nu ne dăm seama când cineva zâmbește forțat sau nu. Asta se vede doar și doar din privire. Fiți foarte atenți la ea.

Mincinosul dă prea multe detalii

Pentru a nu da de gol adevărul, mincinosul va tinde să dea foarte multe detalii, care, de cele mai multe ori, nu își au rostul. Dacă vezi că primești extrem de multe detalii care nu te interesează în mod direct, să fii sigur că ceva nu este la locul lui.

Nu este foarte coerent

Când îți va povesti ceva, vei vedea că nu este foarte coerent. Pentru a realiza anumite lucruri, pune-l să repete o parte din poveste sau chiar pe toată. Dacă intervin anumite minciuni, îi va fi greu să și le aducă aminte și va spune cu totul și cu totul altceva. Ar putea chiar să devină vizibil stresat.

Are tendința de a întoarce lucrurile împotriva ta

De multe ori, mincinosul are tendința de a întoarce lucrurile împotriva ta pentru a ieși el din peisaj. Te învinovățește fără dar și poate. Va încerca să te pună într-o lumină destul de urâtă.