NEWS

Ucigașul fetiței ascunse în canapea a fost adus în țară. Reacția lui Ilie Marcel Șerbuc la sosirea pe aeroportul Otopeni

Ucigașul fetiței ascunse în canapea a fost adus în țară. Reacția lui Ilie Marcel Șerbuc la sosirea pe aeroportul Otopeni
Românul acuzat că a ucis fetiţa concubinei şi a ascuns-o sub canapea. Foto Facebook

În urmă cu câteva zeci de minute, ucigașul fetiței ascunse în canapea a fost adus în țară, extrădat fiind din Olanda acolo unde se refugiase după teribila crimă.

Marcel Șerbuc a fost încătușat după o operațiune spectaculoasă a Unității speciale de urmăririe a fugarilor din Țările de Jos.

Este suspectat că a ucis-o pe fetița de 12 ani a iubitei sale și i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, în apartamentul din cartierul Berceni, în care au stat împreuna înainte de Paște.

Ucigașul fetiței ascunse în canapea a fost adus în țară și va fi plasat în Arest

Ilie Șerbuc a fost preluat de Poliția Română, din Olanda, iar azi a ajuns în România. Ucigașul a refuzat să dea vreo declarație presei la sosirea pe aeroport. În mai multe momente bărbatul a părut că plânge.

„La data de 22 august 2023, o escortă din cadrul Poliției Române a preluat, din Regatul Țărilor de Jos, un bărbat, de 37 de ani, din județul Suceava, care era urmărit internațional.

La data de 7 iunie 2023, față de acesta, Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Reamintim că, la data de 10 iunie a.c., în cadrul unei operațiuni ENFAST, în urma cooperării polițienești dintre Poliția Română și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, bărbatul în cauză a fost depistat”, se arată în comunicatul poliției.