SHOWBIZ

Caravana pornește la drum. Unde vor avea loc preselecțiile pentru ”Românii au talent”

Caravana pornește la drum. Unde vor avea loc preselecțiile pentru Românii au talent
Romanii au talent

Încep preselecțiile pentru ”Românii au talent”, caravana  porneşte la drum pentru a descoperi noi talente originale, care vor uimi o țară întreagă, în sezonul 14.

Înscrierile pentru noul sezon „Românii au talent“ se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în ţară. În toamna aceasta, caravana „Românii au talent“ va vizita trei oraşe, în care sunt aşteptaţi cei mai talentaţi români.

Unde vor avea loc preselecțiile pentru ”Românii au talent”. Caravana ajunge în 3 orașe

În luna septembrie, echipa de producție va merge prin țara în căutarea curajoșilor care vor să fie cunoscuți de cei de acasă. Preelecțiile vor avea loc pe 10 septembrie, la Iași (Hotel Unirea) și pe 17 septembrie, la Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome).

Pe 23 și 24 septembrie, la Hotel World Trade Center, în București va fi ultima oprire și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 14-lea sezon.

Cei mai iubiți prezentatori așteaptă cu entuziasm începerea filmărilor și îi încurajează pe toți să se înscrie!

Abia așteptăm să vedem cum va fi sezonul 14. Înscrierile sunt în toi, dacă știți pe cineva talentat, trebuie să-l demascăm. Vă așteptăm cu mare drag“, a spus Smiley. „Pentru că toți suntem talentați, ne pricepem la ceva, îi rog pe cei care și-au descoperit talentul, să se înscrie în acest sezon. Haideți să ne cunoaștem, să ne bucurăm cu toții“, a adăugat Pavel Bartoș.

Rareș Prisacariu a fost marele câștigător al sezonului 13 al talent-show-ului de la Pro TV.

La numai 7 ani, tânărul concurent a reușit să uimească o țară întreagă cu poeziile și monologurile recitate și a adunat cele mai multe voturi din partea publicului.

El a primit marele trofeu și un cec în valoare de 120.000 de euro și, pe lângă multe aprecieri și laude, a creat numeroase controverse în social media, victoria lui fiind contestată atât de vedete și influenceri, cât și de fani ai concursului.