SHOWBIZ

5 cupluri de vedete care au apelat la mame surogat

5 cupluri de vedete care au apelat la mame surogat

La Hollywood, apelarea la o mamă surogat a devenit aproape un fenomen. Multe sunt cuplurile de vedete care preferă, din varii motive, ca moștenitorii lor să fie aduși pe lume de mame surogat.

În cele ce urmează vom discuta despre 5 astfel de exemple, cupluri de vedete ale căror povesti s-au terminat frumos, cu un nou membru sănătos în familiile celebre.

5 cupluri de vedete care au apelat la mame surogat

Kim Kardashian şi Kanye West

Cuplul, astăzi separat, a adus pe lume 4 copii, doi purtați de Kim Kardashian și alți doi de o mamă surogat. Decizia aceasta a venit după ce, la cea de-a doua naștere, vedeta americană a suferit complicații care au dus la o hemoragie importantă ce i-a pus viața în pericol.

Nicole Kidman şi Keith Urban

Nicole Kidman este mamă de 4. Primii doi adoptați în timpul mariajului cu Tom Cruise și alți doi cu actualul soț, Keith Urban. Cele două fetițe au venit pe lume pe cale naturală, micuţa Sunday Rose, născută în iulie 2008 şi încă o fetiţă pe nume Faith Margaret, adusă pe lume de o mamă surogat.

Robert de Niro şi Grace Hightower

Renumitul actor are împreună cu Grace Hightower, actuala soție, doi copii, Elliot, născut de aceasta, și o fetiță purtată de o mamă surogat. Din relațiile anterioare, De Niro mai are 4 copii, doi dintre aceștia purtați de asemenea tot de mame surogat. Se pare că, în urma unei operații de prostată, Robert De Niro a rămas cu o serie de sechele care nu i-au mai permis  să procreeze.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Felicitări, Irina Deaconescu! Se consolidează echipa de fete din familia fotbalistului de la CFR Cluj, Cristi Manea

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick

Cei doi renumiți actori și-au dorit întotdeauna să aibă doi copii, însă din păcate, o serie de probleme de sănătate ale divei Sarah Jessica Parker i-a împiedicat. După ce la vârsta de 37 de ani l-a adus pe lume pe James, blondei i-a fost imposibil să mai ducă la termen o altă sarcină din cauza unor probleme de sănătate apărute pe parcurs.

Pentru a-și îndeplini dorința, însă, cei doi actori au apelat la ajutorul unei mame surogat. Au primit mai mult decât și-au dorit, dar nu a contat. În anul 2009, Sarah şi Matthew şi-au reîntregit familia cu gemenele Marion şi Tabitha, iar Jessica a declarat că această experienţă a fost la fel de extraordinară ca naşterea primului lor copil.

Jimmy Fallon şi Nancy Juvonen

După ce timp de cinci ani, Jimmy și soția lui, Nancy, au încercat să procreeze pe cale naturală, au decis că mai bine ar fi să apeleze la ajutorul unei mame surogat, ceea ce s-a și întâmplat. Decizia a fost una inspirată pentru că, foarte curând, în viața lor au apărut Frances Cole şi Winnie Rose, ambii născuţi cu ajutorul unei mame surogat, în anul 2013.

 

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele