Alex Velea a ieșit cu MOȘTENITORII la un baschet în parc. IMAGINI RARE cu VELEA GANG | VIDEO PAPARAZZI

spot_img

Alex Velea a ieșit cu MOȘTENITORII la un baschet în pădurea Băneasa, în timp ce doamna lui, Antonia, a plecat într-o scurtă vacanță „ca fetele” însoțită doar de puștoaica ei din prima căsătorie, Maya, care are 12 ani deja.

Acestea fiind datele problemei, jumătatea cu testosteron din familie a avut de îndeplinit, iată, pentru câteva zile, misiunea de „full time daddy”, situație care, cu siguranță, i-a făcut plăcere pentru că nu o dată Antonia A povestit cât este Alex Velea de implicat în formarea celor doi puști pe care îi au împreună, Dominic (7 ani), Akim (5 ani). Unul dintre capitolele acestei etape limitate din viața familiei Velea s-a desfășurat sub ochii ageri ai obiectivului aparatului de fotografiat „mânuit” de paparazzi mediaflux.ro.

Cei trei bărbați Velea au încins o miuță de baschet pe parcursul căreia, sigur, moștenitorii au fost ceva mai… alergați, în timp ce tatăl lor, „masivul” Alex Velea, se plimba printre ei și îi urmărea, mai ceva ca un antrenor din americanul NBA.

Sigur, după ce privim imaginile cu artistul, îndreptățiți suntem să spune că artistul din România pare extras dintr-o „situație” născută pe străzile din Bronx.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Tu ai văzut cât de sexy îi dansează Antonia lui Alex Velea | VIDEO

După ce se asigură că lucrurile merg în direcția care trebuie, Alex Velea decide să se retragă pentru câteva clipe, pe o bancă, în lateralul trenului pe care moștenitorii lui continuă să-și antreneze abilitățile de… Michael Jordan, marele jucător de baschet de peste Ocean.

Artistul continuă să urmărească evoluția celor 2, însă își mai verifică din când în când și telefonul mobil, lăsându-se întrerupt doar de momentul în care cei mici îl roagă să-i ajută să se hidrateze de la cișmeaua „comunistă” care funcționează încă în pădurea Băneasa, acolo unde au fost fotografiați cei trei. Ba, chiar, la un moment dat și-a dat seama că i s-a făcut și lui sete și a luat două guri bune din apa de pădure.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.