Andi Moisescu, roz la purtare, verde la stare. Super vibe-ul molipsitor al vedetei Pro TV | VIDEO PAPARAZZI

spot_img

Andi Moisescu, roz la purtare, verde la stare, interesantă abordare. Vedeta Pro TV a făcut zilele trecute un adevărat spectacol vizual pe străzile din zona de nord a Capitalei, acolo unde a avut una, alta de rezolvat.

Realizatorul TV are 49 de ani și de mai bine de 30 se află în fața noastră, a telespectatorilor, din postura de entertainer, dar se pare că nu doar la „teve” își testează cu succes aceste talente.

Andi Moisescu, roz la purtare, verde la stare. Super vibe-ul molipsitor al vedetei Pro TV | VIDEO PAPARAZZI

Zilele trecute paparazzi mediaflux.ro l-au reperat pe Andi Moisescu undeva în zona pieței Dorobanți. Roz la purtare, verde la stare, vedeta Pro TV a „umplut” cu vibe-ul lui bun și cu jongleriile comportamentale zona, cât pentru o lună de zile de acum înainte.

În primă instanță, Moisescu și-a „purtat” cămașa roz la o întâlnire care părea de afaceri, cu un domn sobru, la unul dintre restaurantele din zonă, pentru ca mai apoi să meargă să ridice un costum de la magazinul de desfacere al unui brand celebru de haine elegante pentru bărbați.

Trecerea de pietoni pe care a avut-o de traversat i-a dat ceva bătăi de cap din punctul de vedere al traficului, însă cu un soi de „limba gimnastică” elegant „interpretă”, vedeta TV și-a făcut loc printre mașinile pe care le-a convins astfel să oprească.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Andi Moisescu, pasiune de bogați. Care-i meseria cel mai aproape de suflet

La fiecare dintre aceste antamări, Andi Moisescu nu a încetat să râdă cu gura până la urechi și să aprecieze timpul de calitate petrecut cu stimabilii cunoscuți.

Andi Moisescu, vedeta unui singur post TV

Andi Moisescu, alături de Andreea Esca, sunt probabil unii dintre cei mai longevivi realizatori tv din România și cei mai statornici. Avea până în 20 de ani când a devenit PRO și iată-l și astăzi în același loc, cu același vibe.

„De-a lungul vremii, eu am mai avut oferte şi cu toate am avut aceeaşi discuţie foarte sinceră şi extrem de pragmatică. În cazul unui produs, putem să spunem noi ce vrem despre el. Dacă ne propunem astăzi să creăm o băutură răcoritoare, de exemplu, o putem poziţiona unde vrem noi”, spunea Andi Moisescu, pentru paginademedia.ro în urmă cu ceva timp.

„Televiziunea e un produs până la urmă. Ei bine, acest produs, aşa cum a fost el desenat în 1995, a fost de la început desenat ca un produs premium, chiar super premium. Drept urmare, este raftul cel mai bine poziţionat.

Şi cum eu am un produs care este de asemenea premium, respectiv Apropo TV, sigur că încerc să descopăr care e raftul pe care să aşez corect produsul. Produsul meu cel mai bine se potriveşte pe raftul Pro TV. S-a potrivit dintotdeauna.”, a mai povestit el.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.