SHOWBIZ

Andra și Cătălin Măruță plătesc peste 20.000 de euro pentru școala copiilor. Eva și David învață la privat

Andra și Cătălin Măruță plătesc peste 20.000 de euro pentru școala copiilor. Eva și David învață la privat

Ca în cazul oricărui părinte, Andra și Cătălin Măruță își doresc tot ce e mai bun pentru copiii lor.

Andra și Cătălin Măruță și-au trimis copiii la una dintre cele mai prestigioase școli private din România. Cei doi nu se uită la bani atunci când este vorba despre educația celor mici, așa că investesc o sumă considerabilă.

David a ajuns deja în clasa a IV-a. Micuța Eva a început și ea școala anul acesta și este foarte încântată.

Cei doi sunt extrem de acomodați cu lumea divertismentului, iar activitățile lor preferate ne arată că este posibil ca peste ani să urmeze carierele părinților.

Zeci de mii de euro pentru educația lui David și a Evei Măruță

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță studiază în cadrul Cambridge School of Bucharest. Școala privată are și taxe pe măsură. Potivit site-ului oficial al școlii, taxa de înscriere este de 1,150 de euro, iar taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro până la 12.500 de euro. Taxa anuală include asigurarea elevilor, asistență academică, biblioteca digitală, se arată pe site-ul instituției de învățământ.

 Cărțile, uniformele, transportul și cateringul (acolo unde este cazul) nu sunt incluse în taxele de mai sus, achitându-se separat.

Andra și Cătălin Măruță nu sunt singurii care au optat pentru educația copiilor în cadrul unei școli private. Aceeași decizie a luat-o și prezentatorul Mihai Morar.