SHOWBIZ

Antena 1 pregătește primul show de cooking, travel și aventură din România. Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor fi protagoniștii

Antena 1 pregătește primul show de cooking travel și aventură din România. Chefii Bontea Scărlătescu și Dumitrescu vor fi protagoniștii

                 Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure – cooking show. Primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura. Și ke va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

 „Chefi fără limite” este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele grecești

Fiecare episod le va dezvălui telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă. Miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții.

Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele. Lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

 Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie. Și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

„Eu sunt obișnuit cu aventura! m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii. știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătescu.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.

 Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor

Aceasta va avea alături și un co-prezentator. Rolul lui va fi de a povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre “Chefi fără limite”. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul. pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))). Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede. pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot. Mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))). O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări. cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.”, a declarat Irina Fodor.

„Chefi fără limite” va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor.

Parteneri