SHOWBIZ

Chef Cătălin Scărlătescu explică exact cum își menține greutatea

Chef Cătălin Scărlătescu explică exact cum își menține greutatea

Chef Cătălin Scărlătescu care doar ce a plecat în aventura „America Express”, ce va fi difuzată la Antena 1, a avut întotdeauna probleme cu kilogramele în plus. În urmă cu trei ani a ajuns la concluzia că trebuie să facă ceva ca să scape de imensul surplus și s-a pus intens pe slăbit.

Mari secrete nu a avut, Chef-ul povestind că nu a făcut altceva decât să umble la cantitate.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Cât de cool arată Adela Popescu. Imagini PAPARAZZI cu mămica vedetă Pro TV

Chef Cătălin Scărlătescu explică exact cum își menține greutatea

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de 3 ani.”, a declarat, pentru Impact, Cătălin Scărlătescu.

Singura modificare majoră pe care a făcut-o vedeta „America Express” a fost să renunțe la carbohidrați, iar acest lucru l-a ajutat să ardă rapid surplusul și să își mențină greutatea.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.”, a mai povestit Cătălin Scălătescu.

„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete „de capul nostru”. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume şi fructe proaspete, aşa că nu prea e loc de reţete. Puneţi pe grătar vinete, rosii şi ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde.”, conchide bucătarul.

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele