Andreea Esca a cam pierdut lupta cu kilogramele în plus | VIDEO PAPARAZZI

spot_img

Andreea Esca împlinește anul acesta 50 de ani și iată că metabolismul pare să se „așeze” nefericit pe existența ei. Sigur, pe de altă parte, avem a recunoaște că Andreea Esca este mai mult decât un număr indicat de cântarul medicului nutriționist.

Vedeta Știrilor Pro TV a povestit de-a lungul timpului despre măsurile pe care le-a luat în lupta cu kilogramele în plus, o luptă pe care a dus-o ani de zile și care, zilele acestea, pare să dezechilibreze puțin balanța în defavoarea ei.

Paparazzi mediaflux.ro au fotografiat-o pe vedeta Pro TV, acum câteva zile, în timp ce „trebăluia” una alta din sfera shoppingului printr-un magazin din zona Dorobanți. În permanență cu ochelarii de soare la ochi, îmbrăcată lejer, așa cum o vedem de fiecare dată atunci când nu este la pupitrul știrilor, Andreea Esca, însoțită de șofer, s-a decis rapid asupra celor achiziționate și a ieșit în grabă, continuându-și rutina zilnică, spre un alt obiectiv.

În momentul în care a ieșit din centrul comercial, obiectivul foto a imortalizat exact acele plusuri ale siluetei care enervează orice femeie: puțin pe talie, puțin pe șolduri, câte ceva la brațe, o „împlinire” care, din vibe-ul vedetei Pro TV, pare să o deranjeze deloc.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Andreea Esca demonstrează că se iubește. Ce face vedeta Pro TV pentru ea?

În drum spre mașină, Andreea Esca s-a conversat amical cu domnul care o însoțea, veselă și plină de viață așa cum deseori avem ocazia a o descoperi.

Cum a slăbit Andreea Esca acum câțiva ani?

În urmă cu ceva ani, după ce Andreea Esca a slăbit rapid 9 kilograme, toată lumea a întrebat-o cum a reușit. La momentul acela, vedeta TV povestea că nu a făcut eforturi ieșite din comun, ci doar s-a disciplinat la capitolul alimentație. Vedeta a povestit atunci că a tinut o dietă în care a renunțat la carbohidrați – adică nu a mai mâncat pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie, dulciuri și, în plus, a făcut ședințe repetate de masaj.

„Secretul este să punem lacăt pe frigider. Nu există alt secret. Că sport fac la același nivel la care făceam și înainte, doar că odată cu vârsta trebuie să mâncăm mai puțin. Asta-i tot. Nu există altceva mai ușor să vă spun… Mănânc mai puțin, tot 3 mese, dar mai mici și mai sănătoase. Suc n-am băut niciodată, beau apă, pâine mai puțină, mai fără zahăr…”, a spus Andreea Esca pentru ciao.ro.

În plus, Andreea Esca este o iubitoare a mișcării, iar pilatesul este preferatul ei, pe care-l practică de mai bine de 10 ani.

„Încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Apoi, merg de trei ori pe săptămână la pilates, unde am nişte antrenoare foarte bune. Am făcut sport întotdeauna. Înot, schiez, patinez, merg la aerobic, la spinning, diverse. Acum, însă, sunt în perioada pilates”, povestea Esca pentru protv.ro.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.