SHOWBIZ

Dieta Alina Eremia. Cum se întreține artista?

Dieta Alina Eremia. Cum se întreține artista

Alina Eremia a reușit să slăbească 12 kilograme în 2011 urmând o dietă drastică, dar care însă a dat rezultate care se păstrează și astăzi.

De la 70 de kilograme artista a ajuns la 58 kilograme păstrând principiile dietei daneze.

„Am luat decizia de a ţine dieta daneză pentru că auzisem din surse de încredere că dă rezultate şi atunci mi-am zis că trebuie să o încerc. Nu încurajez dietele, încurajez mersul la nutriţionist şi crearea unui stil de viaţă sănătos, potrivit fiecărui organism în parte. M-am simţit foarte bine în pielea mea, a fost o transformare benefică pentru mine, a fost foarte bine primită şi de oamenii din jurul meu. Faptul că sunt adepta sportului m-a ajutat să îmi modelez corpul şi sunt mulţumită de rezultat. Am slăbit 10 kilograme”, a povestit Alina Eremia.

Dieta daneză, denumită și dieta care îți schimbă metabolismul, e un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare şase luni fără a da peste cap metabolismul, susţin experţii în nutriţie. Potrivit specialiştilor, această dietă promite pierderea a şapte kilograme într-o săptămână. Pentru că dieta daneză este săracă în kilocalorii, persoanele care doresc să ţină acest regim de slăbire au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.

Ce mânca zilnic Alina Eremia?

La micul dejun: 1 ceașcă de cafea + 1 linguriță de zahăr
La prânz: 2 ouă fierte tare + spanac fiert + 1 roșie
La cină: 200 gr. carne de vită la grătar + 1 salată verde cu ulei (preferabil de măsline) și suc de lămâie

Alina Eremia adoptă un stil de viață sănătos

După acest regim drastic pe care artista l-a respectat acum câțiva ani, astăzi Alina Eremia a reușit să-și găsească un echilibru alimentar pe care îl respectă deja de mult timp.

„Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv”, a spus Alina Eremia pentru Avantaje.ro

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele