Elwira Petre a uimit America cu felul în care arată în costum de baie. Privește FOTOGRAFIILE

spot_img

Povesteam ieri despre soția lui Jorge care arată demențial în costum de baie la 50 de ani. Astăzi a venit vremea să cotinuăm poveștile motivaționale pe care ni le servesc doamnele cu vizibilitate din showbizz-ul românesc, la capitolul siluetă, pentru că, nu-i așa, sezonul e în toi.

De data aceasta am descoperit o serie de fotografii cu Elwira Petre care a petrecut o vacanță scurtă, cum ea singură a declarat, în America, alături de soțul, Mihai Petre, și de o gașcă veselă de buni prieteni.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Andreea Esca a cam pierdut lupta cu kilogramele în plus | VIDEO PAPARAZZI

Elwira Petre a uimit America cu felul în care arată în costum de baie. Privește FOTOGRAFIILE

Sigur că America și, în special, Miami, locația care le-a fost gazdă în majoritatea timpului, oferă peisaje și decoruri care, imortalizate în fotografii, fac spectacol.

Frumosul s-a intensificat și mai tare atunci când în povestea americană de vacanță s-a „așezat” silueta în costum de baie a coregrafei Elwora Petre. De șa fibră musculară, până la dimensiunea taliei sau postură, blonda de 40 de ani are o imagine ireproșabilă, de care, se vede din fotografii, îi este foarte mândră jumătatea.

Cine este Elwira Petre, soția lui Mihai Petre?

Într-un interviu acordat, în umă cu ceva timp, produătorilor emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, Elwira Petre a povestit exact despre ce și cum este viața ei.

„Sunt mamă, sunt antrenor de dans, sunt dansatoare, sunt soție. Sunt un fel de robot multitasking, fiindcă fac de toate, asta sunt eu. Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo.

Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București.

Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici.

Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi’, a mărturisit Elwira Petre la juraților emisiunii „Chefi la cuțite’.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.