EXCLUSIV FOTO & VIDEO: Petrecere mare în lumea bună. Bogdan Ionescu Syda își botează al treilea copil

spot_img

Bogdan Ionescu Syda își botează astăzi al treilea copil, pe micuța Annelise, o fetiță frumoasă care a venit pe lume la începutul anului 2022. Lumea bună a Capitalei îi este aproape omului de afaceri care până în 2016 a fost căsătorit cu Elena, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu.

EXCLUSIV FOTO: Petrecere mare în lumea bună. Bogdan Ionescu Syda își botează al treilea copil

În jurul orei 15:00, Syda împreună cu soția, Sheila, cu micuța copilă ce urmează să fie botezată și cu bona sunt aduși de șofer, cu o mașină care sare bine de 100.000 de euro, la Biserica Sfântul Mina din Capitală, acolo unde a avut loc ceremonia. Paparazzi mediaflux.ro ai fotografiat întregul eveniment.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: PAPARAZZI EXCLUSIV | S-au unit legendele să facă istorie. BRomania și Mugur Mihăescu, întâlnire tete-a-tete

Din momentul în care a pășit în curtea bisericii, tăticul sigur pe el a luat conducerea organizării, semn că nu a uitat cum se fac lucrurile. Singurul moment în care a fost distras a fost acela în care, la biserică, au venit părinții lui însoțiți de Sofia Anais și Traian Jr., cei doi moștenitori pe care îi are afaceristul din mariajul cu Elena Băsescu.

Emoționat, tăticul i-a îmbrățișat pe micuți și a revenit în realitatea evenimentului pe care l-a avut astăzi de dus la bun sfârșit.

După ceremonia religioasă, părinții și invitații s-au „repliat” fiecare în mașinile de lux cu care au venit și au luat, cel mai probabil, calea către restaurant, acolo unde se vor veseli până târziu în noapte în cinstea micuței creștine, de acum, Annelise Ionescu.

Bogdan Ionescu Syda s-a căsătorit în 2020 cu Sheila

După divorțul din 2016 atunci când s-a separat oficial de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu Syda și-a refăcut viața alături de Sheila, o femeie deosebit de frumoasă, îndrăgostită, dar și cu o situație financiară fericită pentru că, se spune despre ea, că ar fi o adevărată Regină a Imobiliarelor. Petrecerea de nuntă  avut loc în Turcia, în cel mai luxos palat din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, unde un apartament poate să coste chiar și 3.500 de euro pe noapte. Câteva luni mai târziu, doamna Ionescu aducea pe lume minunea botezată astăzi, o naștere prin cezariană care a fost anunțată imediat pe social media de fericiții părinți.

„Bine ai venit în viața noastră, Annelise”, scria Bogdan Ionescu pe Instagram, în dreptul primelor imagini cu micuța Annelise.

Fetița botezată astăzi este al treilea copil al lui Bogdan Ionescu Syda, primii doi, o fetiță și un băiat, au fost născuți în timpul mariajului cu Elena Băsescu. Sofia Anais are 8 ani, în timp ce Traian Jr. este cu 2 ani mai mic.

De dragul celor doi moștenitori, Elena Băsescu și fostul ei soț, proaspătul tătic de copil botezat astăzi, păstrează o relație cordială pentru că, așa cum ambii declară, binele suprem al copiilor este prioritatea lor numărul 1.

„Relația pe care o am cu Elena este extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet.”, a declarat la un moment dat Bogdan Ionescu.

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.