EXCLUSIV PAPARAZZI: Inna, ce faci cu mâna pe burtică?

spot_img

Inna și Deliric formează, avem a recunoaște, una dintre cele mai frumoase iubiri care se desfășoară în showbizz-ul românesc. Se iubesc, sunt tineri și frumoși, vorbesc cu plăcere despre povestea lor și, așa cum întâmplă de obicei, poporul se întreabă dacă urmează un factor nou în ecuație. Zilele acestea, paparazzi mediaflux.ro au fotografiat-o pe artistă într-o ipostază care dă de bănuit.

Împreună cu iubitul ei artist, Inna își „organiza” timpul liber la una dintre terasele pe care le frecventează des. Cu un pahar cu ceai în mâna dreaptă, artista afișează un vibe ușor absent, încercând din când în când să prindă frânturi din discuțiile care se dezbăteau între prietenii strânși alături de ea.

EXCLUSIV PAPARAZZI: Inna, ce faci cu mâna pe burtică?

 

La un moment dat, bruneta își plimbă mâna pe burtă, completând gestul cu o grimasă care poate incrimina o stare de disconfort pe care o traversează artista noastră. Să anunțe această acțiune o sarcină sau să fie vorba, doar, despre o situație punctuală determinată de o anumită perioadă a lunii?

VĂ RECOMANDĂM ȘI: PAPARAZZI EXCLUSIV | Chef Foa a părăsit bucătăria și s-a apucat de babysitting. Și-a luat întăriri cu blană

După câteva clipe petrecute în picioare, Inna „vânează” un scaun liber pe care-l ocupă în doi timpi și trei mișcări. Imediat este interpelată de jumătatea ei emoțională care pare că-i mai schimbă starea de spirit. Imediat, artista își schimbă grimasa nefericită pe care o înlocuiește cu zâmbetul ei cald cu care ne-a obișnuit. Restul timpului petrecut în locație, artista l-a consumat cu ochii în telefonul mobil care părea să-i ofere informațiile pe care le aștepta de multă vreme.

Inna a doborât un nou record mondial

Pe lângă liniștea din viață personală, Inna obține succes după succes în viața profesională, așa cum ne-a obișnuit. Recent, am aflat că artista din România a doborât un nou record global: la momentul actual este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube ce depăşesc 1 milion de vizualizări din lume!

Conform Kworb, INNA avea, la începutul lunii martie, 269 de videoclipuri pe YouTube care depăşesc 1 milion de vizualizări, iar acest număr o clasează pe prima poziţie. Ca să înțelegem despre ce este vorba exact, Arianna Grande are 268 de videoclipuri, Taylor Swift 231, Shakira 187, Katy Perry 168, iar Rihanna 119.

„Sunt recunoscătoare pentru fiecare reuşită din cariera mea şi mă bucur că muzica mea a ajuns atât de departe, în vieţile atâtor oameni cărora sper că le-am făcut viaţa mai frumoasă! Mulţumesc fanilor mei şi echipei mele pentru susţinere! Don’t let the music die!”, declară INNA.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.