Vacanță de vis pe care o petrec Inna și Deliric în America | FOTO

spot_imgspot_img

Inna și Deliric petrec o vacanță de vis în America, iar imaginile pe care le postează cei doi artiști sunt de vis. Cei doi iubiți și-au luat o binemeritată pauză după ce au bifat succes după succes, cu ecouri interesante în toată lumea.

Peisajele superbe și soarele arzător le țin companie, iar iubirea lor pare să crească și mai tare pe meleaguri îndepărtate.

Una dintre cele mai frumoase ipostaze în care s-a lăsat surprinsă de aparatul de fotografiat artista din România s-a „întâmplat” chiar pe celebra plajă Venice Beach, acolo unde a practicat unul dintre sporturile ei preferate, skateboardul.

VĂ RECOMANDARE: Deliric, artistul antreprenor și iubitul Innei, în oraș cu băieții: Ion și colegii de la PORC | VIDEO PAPARAZZI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Pe lângă plăcerea de a-și petrece timpul liber pe plaiuri americane, pentru Inna, America este țara care i-a recunoscut talentul, prin succesele imense pe care le-au avut concertele pe care le-a susținut peste Ocean, dar și țara care i-a oferit oportunitatea de a sta alături de unul dintre idolii ei, din punct de vedere profesional.

În anul 2018, artista a lansat albumul „YO”, în colaborare cu casa de discuri Roc Nation, casă de discuri deținută de Jay-Z, care reprezintă artiști de top din întreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Și acum își amintește cu emoție de momentul în care l-a cunoscut pe Jay-Z

„În acel moment am simțit o emoţie puternică, inspiraţie, recunoştinţă. A fost unul dintre momentele în care mă simţeam acea fată dintr-un mic oraş de la Marea Neagră, din România, care a ajuns să trăiască un vis, uneori mai mare decât ea. Dar a fost un moment de care m-am bucurat la maximum!”, declara Inna acum ceva timp.

Câteva luni mai târziu, artista din România a fost invitată la una dintre cele mai tari petreceri organizate de casa de discuri, un brunch organizat de Roc Nation.

Inna, recunoscătoare familiei ei, dar și lui Dumnezeu

Indiferent de locurile minunate pe care le vizitează și de experiențele pe care le are, Inna nu uită niciun moment de începuturi. Nu există zi să nu mulțumească pentru viața de vis pe care o trăiește astăzi.

„Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu sunt chiar sunt un exemplu că există pentru că am ajuns până aici fără să am o situație financiară care să-mi permită să pot să-mi cumpăr succesul.”, declara artista acum ceva timp.

La fel de puternică îi este recunoștința Innei și în fața celor mai importanți oameni din cariera ei, bunicii, cei care au ajutat-o să descopere că muzica îi este sens în viață.

„Mi-am descoperit pasiunea pentru muzică şi datorită familiei, mama şi bunica cântau. Mama mea era cântăreaţă de muzică populară. Chiar şi bunicul meu mai cânta. Bunicii mei mă luau cu ei la biserică şi acolo am învăţat multe dintre cântecele bisericeşti. A fost un pas firesc să mă apuc apoi de lecţii de canto. Părinţii mei vedeau că îmi place să cânt, cântam aproape întruna, aşa că au simţit nevoia de a mă duce spre zona profesionistă. Au urmat apoi concursurile, festivalurile, cu momente mai bune, mai puţin fericite, cu deznădejde atunci când nu reuşeam să câştig. Chiar şi după această perioadă am avut atât de multe momente în care am vrut să renunţ. Dar am avut lângă mine oameni care au crezut în mine şi care nu m-au lăsat să mă pierd. Probabil, it was meant to be! (n.r. – aşa a fost menit să fie).”, încheie Inna.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.