PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Primele imagini cu Simona Halep după despărțirea de Patrick Mouratoglou. De nerecunoscut pe străzile din București FOTO & VIDEO

Paparazzi Mediaflux au obținut primele imagini cu Simona Halep după despărțirea de Patrick Mouratoglou. Sportiva a fost fotografiată într-o postură în care nu a mai fost văzută până acum. 

Revenită în țară probabil pentru a petrece sărbătorile alături de familie, Simona Halep  a anunțat și  încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou, antrenorul pe care multă lume îl consideră vinovat de situația în care a ajuns sportiva.

”Mi-aș fi dorit ca el să fi putut să facă asta puțin mai devreme. Am încetat să colaborez cu academia Mouratoglou de ceva timp. Întotdeauna am avut încredere, dar încrederea mea a fost puțin zdruncinată,” a fost declarația misterioasă a Simona Halep.

Primele imagini cu Simona Halep după despărțirea de Patrick Mouratoglou. Cu gluga trasă pe față, a căutat o adresă în zona nordică din București  

Simona Halep a revenit în România după câteva zile petrecute la Paris, acolo unde a filmat pentru sponsorul său Nike, iar la aeroport au avut loc scene mai tensionate cu sportiva în vârstă de 32 de ani.

Jucătoarea a fugit de jurnaliștii prezenți la aeroport și s-a refugiat în mașina care o aștepta în parcare. Simona a aterizat la București alături de mama sa, însă a fost așteptată de un șofer care a și ajutat-o cu bagajele.

Halep nu e în cea mai bună formă, astfel că evită nu doar să dea ochii nu jurnaliștii, ci și să fie recunoscută când merge pe stradă.

Mai întâi, folosește o altă mașină decât de obicei, un Mercedes G, pe care probabil și-a achiziționat-o recent. În al doilea rând, a ales o ținută all black, colanți, un hanorac cu glugă și pe deasupra o vestă, de asemenea cu glugă.

Sportiva a parcat mașina pe o stradă laterală, apoi a pornit pe jos căutând în susul și în josul străzii o adresă, având grijă însă să aibă ambele glugi trase bine pe cap, astfel încât să-i ascundă o parte din chip. Atât cât s-a văzut, mina Simonei nu era deloc una destinsă sau fericită, ci mai degrabă preocupată și tristă.

În cele din urmă, Simo a reperat adresa pe care o căuta și a intrat într-un bloc din zonă, unde a rămas aproximativ o jumătate de oră. Și la ieșire, aceeași tristețe era prezentă pe chipul ei și a mers repede spre mașină privind mai degrabă în jos.

La TAS în februarie

Înainte să revină în România, Simona Halep a transmis prin intermediul paginii sale de Instagram un mesaj în legătură cu decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de a începe procesul său în perioada 7-9 februarie 2024.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posiblitatea de a-mi prezenta și de a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc”, a spus Simona Halep, în cadrul unui material video postat pe Instagram.

Reacția târzie a antrenorului

Abia în noiembrie, Patrick Mouratoglou a reacționat pe tema situației delicate a Simonei Halep.

Antrenorul francez cu origini grecești a făcut declarația așteptată de mult timp de fanii tenisului românesc și și-a asumat vina pentru consumul suplimentului contaminat, Keto MCT.

„Sunt încrezător în ce privește viitorul Simonei și apelul ei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am reușit să stabilim de unde a survenit contaminarea.

I-am propus să ia colagen și i-am adus colagen de la această companie. S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu exista vreo modalitate prin care puteam ști asta, dar mă simt responsabil de ce s-a întâmplat, deoarece e vorba despre echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen,” a spus antrenorul româncei, într-un videoclip publicat pe Instagram.

Colaborarea cu Patrick Mouratoglou

​Colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou a început în aprilie 2022, dar lucrurile au luat-o la vale după ce fosta lideră WTA a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Au existat mai multe zvonuri despre o presupusă relație dintre Simona Halep și actualul ei antrenor Patrick Mouratoglou. Mai mult, se spunea că Simona Halep ar intenționa să se mute în sudul Franței, după ce a fost văzută vizionând mai multe vile în zonă.

În apropiere locuia și antrenorul ei.

Sportiva nu a comentat aceste zvonuri, dar se pare că acestea au ajuns și la urechile soției lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu a fost extrem de deranjată de apropierea dintre cei doi, mai ales că soțul ei are deja antecedente.

 

 

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele
Parteneri
Imagini exclusive de la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, la Palatul Ştirbey
Imagini exclusive de la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, la Palatul Ştirbey
Câți bani costă costumul de ginere purtat de Ianis Hagi la nuntă. Suma nu este deloc mică
Câți bani costă costumul de ginere purtat de Ianis Hagi la nuntă. Suma nu este...
14 iulie - Ziua Naţională a Franţei. Căderea Bastiliei declanşează Revoluţia Franceză
14 iulie - Ziua Naţională a Franţei. Căderea Bastiliei declanşează Revoluţia Franceză
Cel mai mic oraș din România. Localitatea era renumită în trecut pentru zăcămintele uriașe de aur. Astăzi are numeroase obiective turistice și se află aproape de 2 aeroporturi importante
Cel mai mic oraș din România. Localitatea era renumită în trecut pentru zăcămintele uriașe de...
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Județul din România în care se mută din ce în ce mai mulți tineri. Apartamentele și casele se vând ca pâinea caldă, oportunitățile sunt uriașe, aici găsești multe locuri de muncă bine plătite
Județul din România în care se mută din ce în ce mai mulți tineri. Apartamentele...
Sânge pe Wall Street. Marile companii listate pe cea mai mare bursă din lume au intrat în picaj liber
Sânge pe Wall Street. Marile companii listate pe cea mai mare bursă din lume au...
Cine este femeia care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Capitală?
Cine este femeia care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Capitală?
Lavinia Pîrva, decolteu irezistibil. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a încins imaginația fanilor
Lavinia Pîrva, decolteu irezistibil. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a încins imaginația fanilor
Închisoare cu executare pentru șoferi. Pedeapsă garantată prin lege. Nu mai există excepții
Închisoare cu executare pentru șoferi. Pedeapsă garantată prin lege. Nu mai există excepții
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o au
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o au
UPDATE: Atacatorul de la mitingul lui Trump, identificat / Trump, văzut ieşind din avion după tentativa de asasinat / Doi morţi: atacatorul şi o persoană din public.
UPDATE: Atacatorul de la mitingul lui Trump, identificat / Trump, văzut ieşind din avion după...
Undă de şoc în retail: Amazon intră pe segmentul magazinelor online cu preţuri ultra-mici şi se bate direct cu Temu şi Shein
Undă de şoc în retail: Amazon intră pe segmentul magazinelor online cu preţuri ultra-mici şi...
Nu ştiţi încă unde să vă petreceţi concediul? Iată lista celor mai frumoase plaje din Europa
Nu ştiţi încă unde să vă petreceţi concediul? Iată lista celor mai frumoase plaje din...
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi care este?
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi care este?
Șoferii trebuie să știe! Medicamentele pentru această boală comună îi pot lăsa fără permisul de conducere
Șoferii trebuie să știe! Medicamentele pentru această boală comună îi pot lăsa fără permisul de...
IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!
IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!