SHOWBIZ

EXCLUSIV | Românul care participă la mega petrecerea lui Elon Musk de la Bran de Halloween. MediaFlux a aflat cine este

EXCLUSIV | Românul care participă la mega petrecerea lui Elon Musk de la Bran de Halloween. MediaFlux a aflat cine este

MediaFlux a aflat noi detalii exclusive despre petrecerea cu miliardari anunțată în premieră încă de ieri dimineață. Astfel, continuăm să vă prezentăm informații exclusive referitoare la super-evenimentul care se desfășoară în acest weekend la Bran, iar în cele ce urmează vă spunem cine este unul dintre puținii români care participă la evenimentul care se va ține diseară la Castelul Bran.

Noi detalii exclusive despre evenimentul la care participă cei mai bogați oameni ai plantei și vedete de la Hollywood. Știm cine este românul care va fi alături de Elon Musk la petrecerea de la Castelul Bran.

Românul care participă la mega petrecerea lui Elon Musk de la Bran de Halloween

Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Cine este Ovidiu Toma, românul care va sta diseară alături de Elon Musk

Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească care dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind considerat de către foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto.

Legăturile lui Ovidiu Toma cu oamenii importanți ai lumii reies și din activitățile sale recente. Printre persoanele alături de care s-a afișat în ultima perioadă se află Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, spre exemplu, om extrem de aropiat de Elon Musk.

Martin Eberhard a venit în România, fiind alături de Ovidiu Toma la lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat de compania românească CryptoDATA Tech.

Conceptul acestui prim supercar full-electric dezvoltat integral în România de CryptoDATA Tech, „Momentum”, a fost prezentat, în primăvară, în cadrul unui eveniment la Bucureşti.

Totodată, compania românească CryptoDATA Tech a devenit și sponsor oficial al Marelui Premiu al Austriei de MotoGP pentru următorii trei ani, devenind astfel prima companie din istoria României care se poate lăuda cu o astfel de postură.

Ovidiu Toma oferă, prin Wispr, alternativa la WhatsApp, Signal sau Telegram

O caracteristică importantă a Wispr este aceea că datele sunt cunoscute doar de utilizatorii aplicației, conform CryptoData, care se ocupă de dezvoltarea aplicației.

Wispr este practic prima platformă autohtonă pentru comunicare criptată și transfer securizat de fișiere, precum poze, videouri, documente, ori alte feluri de informații de genul acesta.

MediaFlux a dezvăluit în premieră și în exclusivitate despre evenimentul major din acest weekend și v-a pus la dispoziție imagini de pe tot parcursul zilei de ieri, începând cu momentul în care prietenul lui Elon Musk, Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat pe aeroportul Otopeni.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele