PAPARAZZI

Ioana Băsescu, hippie la notariat! S-a așezat pe jos, cu rochița înflorată, în cartierul Primăverii

Ioana Băsescu hippie la notariat S-a așezat pe jos cu rochița înflorată în cartierul Primăverii

Nu a trecut neapărat drept o non-conformistă, deși ultimele imagini cu Ioana Băsescu ar putea-o situa direct în aceasă categorie. Mai ales că întâmplarea s-a petrecut… la serviciu, respectiv în cartierul Primăverii. Totul ar putea fi rezumat în câteva cuvinte: Ioana Băsescu, hippie la notariat! 

Când a venit primăvara, paparazii MediaFlux au fotografiat-o pe Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu, într-o postură mai neobișnuită. Fără să apeleze la ajutorul vreunui grădinar, Ioana s-a ocupat personal de plantele de la notariat pe care le-a tuns și le-a aranjat. 

Alte imagini obținute de paparazii, o înfățișează pe fiica fostului președinte stând de vorbă cu piețarii din Domenii. 

Sigur, mici aspecte care dovedesc un model mai detașat de persoană, mai natural, nu o notăriță …înțepată. Iar cele mai recente fotografii vin să confirme asta: Ioana Băsescu e hippie!

Ioana Băsescu, hippie la notariat. Unde a vorbit la telefon

Dacă tot și-a aranjat curtea notariatului pe care îl deține în cartierul Primăverii, Ioana Băsescu a decis să și profite de ea, mai ales că e vremea trandafirilor.

Și dacă tot e pasionată de flori, fiica lui Traian Băsescu și-a și asortat verii o rochie elegantă, dar înflorată. Și asta nu e tot.

Pentru că a ieșit în curtea notariatului să vorbească la telefon – și fiind vorba despre o lungă conversație – Ioana a ales să se așeze…pe jos! E drept, pe treapta de la intrare, dar tot pe jos.

A avut o conversație lungă care, dacă ar fi să judecăm după mimică, ba i-a făcut plăcere, ba nu. Dar minutele de relaxare în curte, sigur i-au priit!

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele