Decizie fără precedent la Hollywood: lansarea filmului „Batgirl” a fost anulată. Reacția regizorilor: ”Suntem întristați și șocați”

spot_img

Lansarea filmului „Batgirl” a fost anulată, deși lung metrajul era aproape gata și bugetul pe care l-a înghițit a fost uriaș. Warner Bros. Discovery a decis să oprească lungmetrajul, care nu va fi lansat nici în cinematografe, nici pe platforma de streaming HBO Max. Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva.

Filmul are la bază un personaj din universul benzilor desenate DC Comics, Barbara Gordon, supranumită „Batgirl” şi interpretată de actriţa Leslie Grace.

Lansarea filmului „Batgirl” a fost anulată. Motivele invocate de Warner Bros

Regizorii filmului „Batgirl” s-au declarat „şocaţi” de decizia Warner Bros. Discovery de a nu lansa acest film cu supereroi aproape finalizat, care a dispus de un buget de producţie de 90 de milioane de dolari, informează AFP.

Decizia studioului a siderat Hollywood-ul, unde specialiştii din industrie au dat asigurări că o astfel de anulare este fără precedent pentru un film aproape terminat, care a costat atât de mulţi bani. „Batgirl” pare să fie o victimă colaterală a unei schimbări de strategie după fuziunea dintre Warner Bros. şi Discovery.

Warner Bros. plănuia să producă filme destinate să fie lansate direct pe platforma HBO Max. Dar această alegere, justificată în parte de necesitatea de a ocoli cinematografele în plină pandemie de COVID-19, nu a fost unanimă, iar studiourile par să fi dat înapoi după fuziunea cu Discovery.

„Batgirl” ar fi fost considerat prea scump pentru o industrie de streaming care strânge cureaua, însă nu suficient de spectaculos pentru marele ecran, ceea ce l-a condamnat la retragere, potrivit specialiştilor din industrie citaţi de revista Variety.

Reacțiile regizorilor și actorilor. ”Suntem întristați și șocați”

”Suntem întristaţi şi şocaţi de această veste. Încă nu ne vine să credem”, au declarat Adil El Arbi şi Bilall Fallah pe Instagram, citați de Agerpres.

„În calitate de regizori, este esenţial ca munca noastră să fie arătată publicului şi, chiar dacă filmul era departe de a fi complet, ne-am fi dorit ca fanii din întreaga lume să îl poată vedea şi înţelege”, au adăugat cei doi belgieni.

O mare parte din munca de post-producţie – etapă în care sunt adăugate, spre exemplu, efectele speciale – era deja încheiată.

Într-o declaraţie pe contul de Instagram, miercuri seara, actriţa Leslie Grace s-a arătat „mândră de dragostea, munca şi determinarea pe care toţi actorii noştri incredibili şi echipa noastră neobosită le-au investit în acest film, timp de şapte luni în Scoţia”.

„Mă simt binecuvântată că am lucrat printre cei mari şi că mi-am creat relaţii pentru întreaga viaţă”, a adăugat actriţa.

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.