PAPARAZZI

Luis Lazarus, pregătit de război. „Justițiarul” și-a luat artileria grea și a pornit | VIDEO MEDIAFLUX

Luis Lazarus pregătit de război. Justițiarul și-a luat artileria grea și a pornit | VIDEO MEDIAFLUX

Luis Lazarus, cel pe care lumea cu ștaif din București îl numește „Justițiarul”, este înainte de toate un personaj. Să ne amintim nopțile întregi când, la cot cu Dan Diaconescu, reușea să „scrie” romane polițiste la televizor, iar milioane de români nu aveau altă preocupare decât să-l asculte cu gura căscată, inima cât un purice și sufletul în gât.

Anii aceea au trecut, gloria lui Lazarus de la TV s-a mai „stins”, însă puterea personajului a rămas aceeași, iar impactul pe care acesta îl are de fiecare dată când apare este de netăgăduit.

Luis Lazarus, pregătit de război cu blănurile „armate” la gât și „tancurile” portocalii în picioare

„Justițiarul” are un fel aparte de a-și completa aerul acesta de războinic, cu detalii care reușesc să construiască un context care nu pot fi trecut cu vederea. Zilele trecute, jurnalistul de investigație, așa cum se prezintă profesional, a avut stabilită o întâlnire în zona Băneasa, cu un domn, personaj aflat într-o antiteză cumplită cu fostul colaborator al lui Dan Diaconescu.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Dan Diaconescu, punctează bine și în anonimat. Fostul BOSS OTV și-a luat bolid de aproape 200.000 de euro | VIDEO PAPARAZZI

Domnul „întâlnit” a ales să poarte un costum elegant tip business man, în timp ce Luis Lazarus și-a „construit” o ținută tip recuzită, care a fost reprezentată cu succes de geaca de piele tip haina, accesorizată pe guler cu două bucăți blană naturală, iar în picioare și-a pus gheată sport cu elemente… portocalii, în ton cu puloverul pe care-l purta ca și completare a perechii de blugi decolorați, pentru că așa este moda, nu pentru că ar fi ei ponosiți.

Cu pas hotărât, Luis Lazarus se îndreaptă către terasa unde a stat la povești minute bune, urmat îndeaproape de domnul la costum și eșarfă elegantă la gât, care aproape că n-a putut să țină pasul cu bărbatul mult prea grăbit, parcă. Pasul nu prea a reușit să-l țină nici în discuție, multe au fost momentele când Luis Lazarul a fost „pierdut” cu ochii în telefonul mobil, neliniștea fiind demonstrată și de jocul permanent al piciorului de sub masă. Totul e bine când se termină cu bine pentru că, la final, pe chipul „Justițiarului” a răsărit un zâmbet, semn că n-a plecat pe minus de la meeting.