LIFESTYLE

Manichiura în ton de primăvară. Sfaturi pentru a fi în trend

Manichiura în ton de primăvară. Sfaturi pentru a fi în trend

Manichiura în ton de primăvară pune pe gânduri majoritatea domnișoarelor și doamnelor. De cele mai multe ori, le pune în mare dificultate alegerea unei culori.

Trebuie să știm că primăvara înseamnă culoare, viață, schimbare, fericire, renaștere. Fiecărei femei îi place să aibă unghii frumoase și îngrijite. Sezonul culorilor și-a făcut apariția deja.

Manichiura în ton de primăvară

Nuanțele nude

Cunoaștem foarte bine faptul că nude-ul duce spre nuanțele de caramel. Totuși, iată că aici sunt incluse și nuanțele de mov, roz, alb, piersică. Acesta este rafinat și se potrivește oricărei formă sau mărime a unghiilor. Au început să fie la mare căutare. De asemenea, poți opta și pentru un french. Niciodată nu s-a demodat, ba chhiar a fost la mare căutare și încă se menține printre preferințe.

Pastel și flori

Nu puteau să lipsească florile. Doar am menționat mai sus că înseamnă renaștere. Puteți opta la culori de verde mentă, turcoaz, coral, violet. Se potrivesc de minune cu un model floral care să atragă atenția asupra frumosului.

Piele de crocodil

Chiar dacă este doar la baza unghiei sau chiar pe întreaga unghie, ele vor fi colorate în nuanțe destul de calde. Te-ar putea surprinde de la început.

Animalier, versiune pop

Fie că este pătat, zebră, piton, efectul este uimitor. Este foarte populară aceasta și nu pare să se demodeze nicicând.

Trebuie să fiți îndrăznețe, dar în același timp rafinate și elegante. Nu faceți exces de modele.

Cristiana Cernega este jurnalist și adoră ceea ce face. Ambițioasă din fire, a reușit mereu ce și-a propus. Este absolventă a Facultății de Geografie, specializarea Geografia Turismului, din cadrul ... vezi toate articolele