PAPARAZZI EXCLUSIV | Se leagă o idilă. De la Insula Iubirii, la Bucureștiul Pasiunii. Amor mare între Marco Cicognini și Karina Fetica

spot_img

Se transformă, oare, Insula Iubirii în Bucureștiul Pasiunii? Se poate înnoda un frumos amor între ispitele Marco Cicognini și Karina Fetica? Semne bune anul are, iar noi suntem îndreptățiți să spunem asta acum, după ce am văzut materialele realizate de paparazzi mediaflux.ro, zilele trecute.

Hai să vedem despre ce este vorba. Cei doi frumoși ne-au încântat cu flirturile lor aparent nevinovate într-una dintre zilele trecute atunci când au ieșit la masă în oraș.

PAPARAZZI EXCLUSIV | Se leagă o idilă. De la Insula Iubirii, la Bucureștiul Pasiunii. Amor mare între Marco Cicognini și Karina Fetica

VĂ RECOMANDĂM ȘI: EXCLUSIV PAPARAZZI: Inna, ce faci cu mâna pe burtică?

Din imagini se vede clar că vibe-ul dintre cei doi este unul „fericit”, atracție clar este, la fel și comunicare. Marco Cicognini și Karina Fetica știu ce să-și spună unul altuia ca să se nască zâmbetul, stare de spirit care i-a însoțit pe cei doi pe tot parcursul întâlnirii.

În plus, în toată perioada petrecută cei doi s-au atins în permanență, s-au mângâiat, s-au complimentat din gesturi. La un moment dat, chiar, păreau extrem de nerăbdători să plece, probabil că planurile pe care le aveau pe mai departe sunau mai mult decât… pasionale.

Înainte să părăsească locul care le-a fost martor al amorului, Marco galant a preluat nota de la chelner și s-a ocupat să o achite, în timp ce domnița de lângă el își aranja rochița scurtă pregătită fiind să plece de la terasă.

Cine este Marco Cicognini, de la Insula Iubirii

Marco Cicognini, Ispită în sezonul 6, este un italian de 35 de ani îndrăgostit de România. După primul contact cu țara noastră, frumușelul a decis să se stabilească aici pentru totdeauna, ba chiar și-a deschis un business în centrul vechi.

„Am rămas fascinat de vitalitatea orașului și am cunoscut multe persoane frumoase, care m-au făcut să mă simt ca acasă. Din acest motiv mi-am mutat viața aici. Mă consider un bărbat educat, sensibil, vesel și fermecător. Nu știu dacă sunt special, dar cu siguranță sunt unic.”, a declarat Marco Cicognini de la „Insula Iubirii”.

Cine este Karina Fetica, de la Insula Iubirii

Carismatică, ambiţioasă şi sigură pe ea, Karina Fetica, este născută la Craiova, dar s-a mutat la București atunci când a devenit studentă a Facultății De Finanțe Bănci din Capitală. Are 26 de ani și a renunțat aa un job sigur în bancă pentru Insula Iubirii.

„Am sedus foarte mult la viața mea! Oamenii când mă descoperă tind să rămână. Cumva ei veneau așa…”, a declarat Karina Fetica de la „Insula Iubirii”.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.