SHOWBIZ

Anamaria Prodan este milionară! Laurențiu Reghecampf? Nu știm…

Anamaria Prodan este milionară Laurențiu Reghecampf Nu știm...

Anamaria Prodan este milionară! Laurențiu Reghecampf? Nu știm… Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea marți, când a oferit detalii despre averea pe care o are de împărțit cu Laurențiu Reghecampf.

Cu toate că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a depus actele de divorț, după o relație de 15 ani cu Anamaria Prodan, se pare că tot el va avea de prierdut.

Laurențiu Reghecampf este decis să înceapă o nouă viață alături de amanta sa, care așteaptă și un copil, însă nu va avea altceva de câștigat.

Laurențiu Reghecampf își câștigă libertatea, dar… rămâne fără avere

Anamaria Prodan este milionară! Laurențiu Reghecampf? Nu știm… Impresara a dezvăluit că nu are nimic de împărțit cu Laurențiu Reghecampf și că toată averea lor este moştenită de la Ionela Prodan.

În ultimii 15 ani, de când îl are partener pe Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a agonisit suficient încât ea și copiii ei să poată trăi liniștiți încă 20 de vieți de acum încolo.

Anamaria Prodan dezvăluia în urmă cu doar câteva luni că averea sa depășește 100 de milioane de euro:

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane’, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Anamaria Prodan este milionară!

Suma colosală pe care Anamaria Prodan o deține în conturi, dar și sub formă de bunuri nu o va împărți cu Laurențiu Reghecampf. Printre altele, Anamaria Prodan deține terenuri și bunuri imobiliare în România, dar și în Statele Unite și Dubai.

„Reghe nu trebuie să împartă nimic cu mine, totul este moştenit de la mama. Dacă el pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de antrenor şi o casă în America. El a muncit foarte mult, dar nu pentru mine.

Îmi doresc ca Laur să se ridice şi să ducă munca mea şi a familiei lui mai departe. Cred că niciodată nu trebuia să se ajungă aici. Eu vreau să îşi vadă copilul, să fie prezent în viaţa lui”, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorț: Mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf

Invitată marți după-amaiză în cadrul emisiunii „La Măruță”, Anamaria Prodan a dezvăluit că una dintre pretențiile lui Laurențiu este ca ea să renunțe la numele său:

„Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei.  Da, mi-a cerut să renunț la nume. Așa are el niște chestii. Și? Dar mă interesează? Eu m-am născut Anamaria Prodan”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Impresara a precizat că nu depinde în niciun mod de încă actualul său soț. Mai mult, aceasta s-a arătat dezamăgită de lipsa de implicare din ultimii ani a lui Laurențiu Reghecampf în creșterea fiului lor.