SHOWBIZ

Ce dietă ține Adelina Pestrițu? Ce face ca să se mențină în această formă de zile mari?

Ce dietă ține Adelina Pestrițu Ce face ca să se mențină în această formă de zile mari

Adelina Pestrițu (34 de ani) este una dintre acele persoane publice din România despre care se poate spune că dă tendințe. Este influencerul care prin alegerile pe care le face reușește să schimbe percepții sau să traseze linii.

Comunitatea Adelinei stă cu sufletul la gură de fiecare dată când bruneta postează câte ceva fie că vorbim despre stil de viață, tendințe în modă, gânduri, fotografii cu ea sau cu ai ei dragi.


Și, pentru că tot a venit vorba despre stilul de viață, tare curioși sunt fanii Adelinei Pestrițu să afle care este dieta pe care o urmează Adelina Pestrițu.

“Nu țin o dietă, dar mănânc doar până în ora 18:00. După aceea consum doar apă plată și dacă simt că mi se face foame, mănânc cel mult o salată verde. De asemenea, nu exagerez cu dulciurile, iar atunci când am poftă, prefer să optez pentru cele raw-vegane. În plus, eu nu mănânc paste făinoase. Pot să spun că am un meniu bogat, dar calculat”, a declarat Adelina Pestrițu.

Partea mai grea a stilului de viață sănătos adoptat de Adelina nu este nici pe departe alimentația, ci mai degrabă apa. Adelina recunoaște că se chinuie să bea minim doi litri de lichide pe zi, așa cum este recomandat de medici pentru a menține un nivel optim de hidratare a organismului.

Pe lângă alimentația sănătoasă pe care o are, Adelina face sport. Bruneta a declarat că nu îi place să facă cardio și nici să alerge pe bandă, însă îi place să facă exerciții la aparate pentru tonifierea musculaturii.

Cu SOMODIETA Adelina Pestrițu a slăbit 14 kilograme după sarcină

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambiţioasă şi îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să ţin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Şi am zis aşa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că ştiu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai acelaşi meniu. Nu-şi mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a povestit Adelina Pestriţu, citată de avantaje.ro.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele